Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Slank in het nieuwe jaar
  Rate this post

  Je wil afvallen en een mooiere huid krijgen, maar hoe doe je dat? Je krijgt van allerlei kanten goedbedoelde adviezen, maar helpen die ook? Als je echt verantwoord gewicht wil kwijtraken én op een gezond gewicht blijven, is het verstandig om je te laten begeleiden door specialisten die weten wat werkt voor jou!

  Je hebt al het juiste gedaan om af te vallen, door goed te eten en te sporten, maar het lukt je maar niet om de laatste vet­randjes weg te krijgen. Maar je wil ook geen ­liposuctie ondergaan. Herkenbaar? Cryo21 is de oplossing!

  De Cryo21 werkt met een kop van -8 graden. De temperatuur van de huid gaat in een razend tempo van 34 graden naar ongeveer 4 graden zonder dat het erg koud aanvoelt. De vetcellen kunnen niet tegen deze kou; daardoor zullen ze gaan kristalliseren. Vervolgens verlaten deze vetcellen je lichaam op een natuurlijke manier. Zodra de vetcellen verdwenen zijn, komen ze niet meer terug. Je bent dus definitief verlost van de vetcellen op plaats waar de huid behandeld is. Heerlijk toch?! Je kunt de Cryo21 vergelijken met liposuctie, maar dan zonder operatie en hersteltijd. Elke keer dat je behandeld wordt met Cryo21, zal een laagje vetcellen verdwijnen. Wie wil dat niet?

  Te behandelen zones: love handles • buikje • de rijbroek • billen • knieën
  bovenarmen • de zones in de rug aan het bh-bandje  op het gelaat de onderkin.

  Zowel het lichaam als het gelaat kan behandeld worden met de Cryo21. Op het lichaam kunnen we verstevigend gaan werken, of een vetophoping laten verdwijnen.
  Bij ‘versteviging’ denken we aan verslapte bovenarmen, de binnenkant van de bovenbenen, buik verstevigen, ­borsten liften en verstevigen enzovoort.  Een kuur bestaat uit 6 behandelingen, waarbij je 1 keer per week wordt behandeld. Je zet de behandeling thuis voort met de producten. Een proefbehandeling kost € 100,-.

  Lifestyleprogramma Momentum
  Je slank, fit en gezond voelen: een mooi streven voor dit jaar. Momentum is een lifestyleprogramma waarmee je op verantwoorde wijze gewicht verliest, maar ook je lichaam reinigt én jezelf een gezond voedingspatroon aanleert. Geen wondermiddel, maar een overzichtelijk 3-fasenplan, ondersteund door hoogwaardige voedingssupplementen: Multi Vita en Carnitrin. Oftewel: een quick-fix waar je blijvend plezier van hebt.  Om af te slanken, maar vooral slank te blijven, is meer nodig dan een tijdelijk dieet. Met een gezonde lifestyle verlies je niet alleen gewicht, maar voel je je ook nog eens stukken beter! Momentum® biedt het ideale programma om je op weg te helpen. Het bestaat uit 3 overzichtelijke fasen en ondersteunende voedingssupplementen. Geloof ons: als je eenmaal in fase 3 bent, wil je nooit meer anders!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply