Rate this post
 • Dit smaakt naar meer!
  Rate this post

  Zoals je wellicht weet, vind je achterin dit magazine exclusieve lezersaanbiedingen. Jet Meeuwsen reageerde op een aanbieding die in de vorige editie stond waarin ze een gratis massage kon winnen. Tot haar grote verrassing werd ze door ForYou gebeld dat zij hiervoor was geselecteerd.

  ‘Eerlijk gezegd had ik er helemaal niet meer aan gedacht. Het was al een paar weken geleden dat ik me voor de winactie had aangemeld’, lacht Jet. ‘Niet veel later nam Frank van den Essenburg van Massagepraktijk Umoya Health op om een afspraak voor een behandeling met me te maken.’ Nog helemaal ontspannen van de heerlijke massage die ze zojuist heeft gehad, vertelt ze verder: ‘Hij heeft eerst uitgelegd wat de mogelijkheden waren, en daarna hebben we samen een datum en tijdstip geprikt. Ik had gekozen voor een holistische massage. Nu heb ik wel eens eerder een ontspanningsmassage gehad, want ik heb vaak last van mijn schouders, maar dit was echt nieuw voor mij!’

  ‘Frank is een bescheiden man’, vervolgt Jet. ‘Daardoor voelde ik me gelijk veilig en kon ik me ontspannen. We hadden eerst een inleidend gesprek. Hij legde uit dat je vaak geneigd bent om met je verstand op dingen te reageren: je voelt druk, ervaart pijn en bent in je hoofd al bezig om te bedenken wat je daaraan moet gaan doen. De holistische visie daarentegen gaat uit van een innerlijk bewustzijn: je bewust worden van wat je voelt. Bewustwording en acceptatie van wat zich aandient aan gevoelens. Dat was zo bijzonder! Ik heb echt nieuwe inzichten opgedaan hoe ik naar mijn eigen lichaam kan kijken.’

  ‘Ik was niet bewust van de plekken midden en onderin mijn rug die ook een reactie gaven. Zonder daar gelijk met mijn verstand op te reageren, durfde ik daar nu rustig over na te denken: hoe komt dat en wat wil ik daarmee doen? Het bewust worden van mijn lichaam zonder gelijk naar verklaringen en oplossingen te zoeken. Frank bouwde de massage heel rustig op. De eerste aanrakingen waren zacht zodat ik er even aan kon wennen. Daarna ging hij ‘echt’ aan het werk met mijn rug. Frank werkt heel erg vanuit de onderrug naar boven. Het was net alsof de klachten uit mijn lijf werden geperst. Dat was een heel aparte ervaring.’

  ‘Hoe ik me nu voel? Heerlijk ontspannen en mijn schouders voelen soepel aan’, klinkt het enthousiast. ‘Dit smaakt beslist naar meer. Het heeft mijn nieuwsgierigheid gewekt naar volgende sessies. Ik ben me nu veel meer bewust van mijn pijnpunten en overweeg om een aantal sessies te doen om te kijken of ik hier meer bewust mee kan omgaan.’

  Wil jij net als Jet een gratis intake en massage naar keuze winnen?
  Dat kan door je aan te melden via lezersactie@foryoumagazine.nl onder vermelding van ‘Massage’.

  Voorwaarde voor deelname: je wordt geïnterviewd over jouw ervaring met de massage en dit wordt gepubliceerd in ForYou Magazine.

  Wil jij net als Jet een gratis intake en massage naar keuze winnen?
  Dat kan door je aan te melden via lezersactie@foryoumagazine.nl onder vermelding van ‘Massage’.

  Voorwaarde voor deelname: je wordt geïnterviewd over jouw ervaring met de massage en dit wordt gepubliceerd in ForYou Magazine.

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply