Liggen stress en burn-out bij jou op de loer? Dan is het de hoogste tijd om weer evenwicht en rust in je dagelijks bestaan te krijgen.
Wanneer je op een positieve manier leert omgaan met zaken waar je geen invloed op hebt, geeft dat een heleboel rust. ‘Dat kun je bereiken met mindfulness’, weet Sandra Plas. ‘Veel mensen denken dat het iets heel zweverigs is, maar het is juist een heel praktische training. En het mooie eraan is dat iedereen het kan leren. Zelfs kinderen.’
Breed toepasbaar
Na een intakegesprek, waarin je duidelijk kunt maken waar jij aan wilt werken en of je voorkeur uitgaat naar privé- of groepsles, kun je starten met het mindfulnesstraject, dat acht weken duurt. Als je kiest voor een privétraining, dan kies je echt voor maatwerk. De training wordt op jouw individuele aandachtsgebieden afgestemd en kun je desgewenst spreiden over een langere periode, verschillende dagen en tijdstippen. De groepstraining biedt de mogelijkheid om onderlinge ervaringen in de groep uit te wisselen, waardoor je ook weer van elkaar kunt leren. Herkenning en steun zijn vaak erg fijn!
Mindfulness bij terminale ziekte
Mindfulness is een heel mooie manier om mensen die terminaal ziek zijn een stukje rust te geven, zodat ze op een waardevolle manier afscheid van het leven kunnen nemen. De eventuele partner kan hier ook in worden betrokken, zodat deze hierna het leven ook weer kan oppakken en het rouwproces in goede banen wordt geleid.
Bereik jezelf is aangesloten bij beroepsvereniging BATC, waardoor behandelingen / trainingen in aanmerking komen voor vergoeding.
Leave a reply →
Reageer op dit artikel