Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Teruggaan in de tijd?
  Rate this post

  Nada (46): ‘Als jong pubermeisje had ik last van acne. Het maakte me erg onzeker en voelde onaangenaam aan. Later, toen ik studeerde, knapte mijn huid erg op. Toch bleef ik kritisch op mijn uiterlijk. Zonde, want later verlangde ik naar die strakke, frisse huid. Door mijn drukke leven en ouder worden, ontstonden rimpels en lijntjes. Ook werd mijn huid een stuk droger, valer en minder stevig. Maar teruggaan in de tijd gaat nu eenmaal niet.’

  ‘Een tijdje geleden had ik afgesproken met een vriendin. We zaten te praten, en toen kwam het onderwerp op huidverzorging. Ik klaagde dat ik vond dat mijn huid zo oud was geworden, en dat ik ervan baalde. Mijn vriendin, die altijd al meer met haar uiterlijk bezig was geweest, adviseerde me eens kritisch te kijken naar mijn huidverzorging. Dat duurde niet lang, want mijn verzorging bestond uit niet veel meer dan ’s avonds reinigen en ’s ochtends insmeren. Omdat ik me realiseerde dat ik simpelweg te weinig wist van mijn huid en de verzorging daarvan, besloot ik een expert op te zoeken.’

  Dat klonk goed
  ‘Jessica van LUUX by D’Opknapperie ontving me heel vriendelijk, en toen ik beschaamd toegaf maar weinig te doen aan huidverzorging, stelde ze me gauw gerust. Ze bekeek mijn huid nauwkeurig, en vertelde dat ik gebaat zou zijn bij een Pascaud Wave-behandeling. Dit is een behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van radiofrequentie. Door die radiofrequentie komen de stofjes vrij die de huid stevig en compact maken. Dat klonk goed, en dus zijn we aan de slag gegaan.’

  Langzamerhand meer stralen
  ‘Niet alleen was mijn huid steviger en vielen lijntjes minder op, maar ook de verkleuringen die ontstaan waren door mijn acne werden een stuk verminderd. In plaats van een vale, vlekkerige huid begon ik langzamerhand te stralen. Dat komt natuurlijk door de kundige behandeling die Jessica uitvoerde. Maar ook de ontspanning, het nemen van tijd voor mezelf en het verkrijgen van meer kennis over mijn huid heeft daar enorm bij geholpen. Ik zie er weer fris uit, en net zo belangrijk: zo vóél ik me ook!’

  Tip van Jessica!
  Een huidverbeterende behandeling is natuurlijk een goede oppepper voor je huid. Na één sessie zul je dan ook absoluut verbetering zien. Maar wil je optimaal resultaat behalen en een duurzame verandering, dan raad ik je aan de behandeling in kuurverband uit te voeren. Doordat meerdere behandelingen kort op elkaar worden uitgevoerd, gaat de huid steeds beter ogen. Daarna kun je de behandeling halfjaarlijks herhalen. Het verouderingsproces zet per slot van rekening ook gewoon door!

  Dé plek voor jou!
  Ben je toe aan een welverdiend moment van ultieme ontspanning? En wil je tegelijkertijd je haar en huid in de watten laten leggen, of je figuur een flinke boost geven? LUUX by d’Opknapperie is dé plek waar expertise, vakmanschap en liefde voor huid en haar samenkomen. Hier ben je op de juiste plek voor figuurverbetering met cryolipolyse en Pascaud Contour. Maar ook voor de beste kappersbehandelingen, heerlijke beautybehandelingen en nog veel meer! Gun het jezelf; je bent het waard!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply