Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • The must-haves: trends 2015
  Rate this post

  Buiten spelen! Bewegen en spelen is goed voor de gezondheid en ontwikkeling van kinderen, en ook het samen spelen met andere kinderen doet ze goed.

  Dome Climber
  Houd kinderen fit en actief met dit mooie en luxe klimtoestel. Gemakkelijk in elkaar te zetten, veilig en van zeer hoge kwaliteit, en nu met gratis augmented reality app-game voor je tablet. De Dome Climber is een mooi en degelijk ‘klimtoestel’ voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Puur als extra zit er een app bij die is te downloaden in de appstore en google play. Bij het toestel wordt een ‘doek’ meegeleverd dat reageert op de app, zodat er een authentic reality spel gespeeld kan worden.

  Schommel
  De CanCan schommel van het Zweedse Hörby Bruk is een dubbele schommel met duo-schommel in het midden, voor eindeloos speelplezier. Be-out heeft ze in 3 verschillende kleuren, zodat er altijd één is die past!

  Speelhuisjes
  Speelhuisjes: grote speelhuisjes, kleine speelhuisjes, blank houten speelhuisjes of juist vrolijk gekleurd. Elke tuin is anders, en daarom is ook elk speelhuisje anders. Elke tuin verdient zijn eigen speelhuisje. Be-out levert speelhuisjes van diverse merken, elk met zijn eigen speelse design. Speelhuisjes zijn ideaal voor rollenspelen waar kinderen zo van houden!

  Doeltjes & Rebounders
  Voetballen blijft populair. Scoor je goals in stijl met deze ultra-coole voetbaldoelen! Deze doelen combineren een stoer en fraai design met hoge kwaliteit. Van Panna doel tot de Forza van wel 5 meter breed: voor elke tuin is er een passende oplossing. Een genot om mee te spelen!

  Om thuis te kunnen trainen, bestaan er Kickback Rebounders. Train verschillende elementen van balsporten, zoals passen, schieten, aannemen, keepen, gooien en koppen. De Rebounder is geschikt voor vele sporten, zoals voetbal, volleybal, handbal, waterpolo en tjoekbal.

  Trikers
  Als overtreffende trap op het gebied van skelters levert Be-out Trikers, van standaard tot pro, zonder enige twijfel de meest flitsende en snelste skeltersoort. Met zijn unieke rubberen stuurmechanisme zorgt de Triker ervoor dat hij het allercoolste rijdende speelgoed is dat er op dit moment bestaat! Met je lichaam kantel je de Triker, waardoor je elke bocht scherp kunt aansnijden. Je bent dus superwendbaar. Een echte sensatie! Onze Trikers zijn de perfecte combinatie van hoogwaardige kwaliteit en topdesign.

  Multi-Sport Net
  Het Multi-Sport Net is een multifunctioneel sportnet dat op drie verschillende hoogtes ingesteld kan worden. Tennis, beach-tennis, voetvolley, volleybal of badminton: het kan allemaal. Met een breedte van 300 cm of 500 cm past het net goed in de meeste tuinen en anders lekker op straat. Met een groene bovenrand is het net goed zichtbaar tijdens het spelen.

  Zandbak
  De basis voor buitenspelen. Een zandbak is leuk voor kinderen en past in elke tuin. Vanaf jonge leeftijd is het leuk met zand te spelen, op de grond of verstopt in een picknicktafel. Zandbakken zijn er in alle soorten en maten. Bij Be-out vind je de meest uiteenlopende houten zandbakken: een ronde zandbak, een achthoek, een zandbak op tafel, een zandbak met bankjes, een zandbak met opbergvakken. En ook aan de kleuren is gedacht. Natuurlijke blanke zandbakken, zandbakken van donkerder hout en modern blank/grijs afgewerkte zandbakken.

  Over Be-out
  Be-out richt zich op nieuwe ontwikkelingen voor ouders die kinderen graag buiten laten spelen, en biedt modern en kwalitatief goed speelgoed. Leuk speelgoed, maar (belangrijk voor de ouders): het staat ook mooi in de tuin!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply