Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Totaal in balans 2016 in!
  Rate this post

  2016… Weer een nieuw jaar; een nieuw begin. De tijd waarin iedereen weer druk is met goede voornemens. Stoppen met roken, minder drinken, paar kilo’s eraf. Mooie intenties, maar helaas blijkt toch vaak na een paar maanden dat de voornemens niet gelukt zijn. Hoe komt dat nou? De wil is er vaak echt wel… Vaak zijn dat oude, onbewuste ­emoties en overtuigingen.

  In mijn praktijk pak ik onder andere dit soort problemen aan. Dat doe ik vanuit verschillende kanten. Eerst bekijk ik of een probleem of een klacht fysiek is, hormonaal of emotioneel. Daarbij kijk ik ook of homeopathische middelen nodig zijn of misschien vitamines of mineralen. Maar het probleem kan ook emotioneel zijn. Dat pak ik aan met NEI. ‘NEI’ is een afkorting van ‘Neuro Emotionele Integratie’. De centrale gedachte achter de NEI-therapie is dat iedereen zowel een bewustzijn als een onderbewustzijn heeft. In het onderbewustzijn is alles uit iemands verleden ­opgeslagen.
  Door middel van NEI kan ik bekijken waar een blokkade zit bij de cliënt en welke emotie daarmee gemoeid is. Met behulp van eenvoudige spiertesten uit de kinesiologie (‘de leer van de beweging’) zoek ik naar het ontstaansmoment van deze emotie. Als dat gevonden is, kan ik ervoor zorgen dat de cliënt die emotie loslaat, zodat het lichaam zichzelf verder kan herstellen en het in balans komt.
  In mijn praktijk behandel ik diverse problemen, ofwel met NEI of met inzet van ­ondersteunende middelen. Denk aan allergieën, buikpijnen, migraine, hoofdpijnen, huidproblemen, ­chronische rugpijn, chronische blessures, ­onzekerheid, overgewicht, niet lekker in je vel zitten enzovoort. Meestal merk je binnen 1 of 2 sessies al vooruitgang.
  Nieuwsgierig of geïnteresseerd? Kijk op mijn website of stuur me een mailtje.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply