Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
  • Vaarwel ontsierende haartjes!
    Rate this post

    Overal op je lichaam groeien haren. Dat is een heel natuurlijk proces, maar liever zou je die ontsierende haren kwijt zijn. Vooral de haartjes op je bovenlip vind je erg storend. Je laat ze steeds epileren, maar na een paar weken groeien de haartjes doodleuk weer terug. Het liefst zou je ze voor altijd vaarwel zeggen!

    Scheren, epileren, bleken of harsen zijn allemaal tijd- en geldrovende manieren om van je overtollige haargroei af te komen. Bovendien zijn sommige ontharingsmethoden onprettig. Heb jij ooit iemand gesproken die harsen of epileren fijn vond? Precies. Dé oplossing voor jouw ontsierende haartjes is VPL (Variable Pulsed Light). Hiermee worden korte lichtflitsjes geabsorbeerd door de melanine in het haar. De bloedvaatjes sterven af, waardoor er geen nieuwe haar meer kan teruggroeien. De Ultra VPL Plus-laser die ParamediCare gebruikt, is veilig, snel en vrijwel pijnloos: het gevoel is te vergelijken met een lichte tinteling. De lichtflitsen dringen alleen oppervlakkig door in de huid en geven daarom geen bijwerkingen op de huid.

    Voor de lichte én de donkere huid
    VPL kan worden toegepast op bijna iedere plek van het lichaam en is geschikt voor donkere haren en voor de lichte en de donkere huid. In geval van licht haar of een donkere huid zijn vaak wel wat meer behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen. De behandelingsduur is vrij kort, want een groot aantal haren wordt in één enkele flits vernietigd. De bovenlip bijvoorbeeld duurt enkele minuten, een onderbeen een half uur. Gemiddeld heb je 5 tot 8 behandelingen nodig met tussenpozen van 4 tot 6 weken. Begin dus nú met behandelingen, dan ben je komende zomer helemaal glad! Bij overbeharing in het gelaat is een vergoeding mogelijk door de zorgverzekeraar.

    Goed om te weten
    Bij ParamediCare kun je terecht voor verschillende huidtherapiebehandelingen. ParamediCare werkt nauw samen met de meeste zorgverzekeraars. De meeste huidtherapiebehandelingen worden deels of helemaal vergoed door de zorgverzekeraar vanuit de aanvullende zorg. De acnetherapie, camouflagetherapie, ontharing, oedeemtherapie en littekentherapie komen in elk geval in aanmerking voor een vergoeding. Informeer bij jouw eigen verzekeraar hoe het zit met de vergoeding van de behandeling die jij wilt volgen. In sommige gevallen verwijst de huisarts je naar de huidtherapeut. Omdat de huidtherapeut direct toegankelijk is, kun je echter ook op eigen initiatief een afspraak maken.

    Ook bij huidaandoeingen

    De VPL-laser kan ook worden ingezet bij huidaandoeningen als acne, vaatjes en pigmentvlekken, en kan ook worden gebruikt bij schimmelnagels.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply