Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Mijn vak is mijn passie!
  Rate this post

  Niemand houdt het vol om vijf dagen per week te trainen en nooit meer een ijsje of pizza te eten of nooit meer een wijntje te drinken. Het is belangrijk dat jij je lekker voelt! Ons motto is dan ook: doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Wij doen niet mee aan die hype van extreem gezond eten,’ vertelt personal trainer Martin krachtig.

  ‘Mijn vrouw Marion en ik wonen boven onze sportschool waar we beiden personal trainer zijn. Je bent dus letterlijk ‘thuis’ bij ons. Wij vinden die persoonlijke sfeer heel prettig. Hoewel onze ruime en volledig ingerichte zaak op een ‘normale’ sportschool lijkt, kun je bij ons alleen trainen onder begeleiding. Naast de trainingen die wij geven hebben we ook een aantal personal trainers in dienst. We werken vooral met krachttraining, ook als je alleen wilt afvallen.
  Je hoeft echt geen bodybuilderlichaam te krijgen van krachttraining, maar spieren blijven vet verbranden, ook als je stilzit!’ Marion straalt: ‘Dat is helemaal waar! Ik heb zelf altijd last gehad van blessures en pijntjes. Als kind was ik niet sportief en het idee van trainen stond mij dan ook tegen. Totdat ik voor mijn klachten met een personal trainer aan de slag ging. Daar is ook mijn interesse in personal training ontstaan. Ik begon zelf fanatiek te sporten in 2008 en kreeg mijn eerste baantje in een sportschool in 2011. Daar heb ik Martin ook ontmoet! In 2014 heb ik mijn droom kunnen verwezenlijken en heb ik samen met Martin onze eigen personal trainingsstudio geopend. In 2015 zijn wij in onze zaak getrouwd en sinds kort hebben wij er een kleine bij!’ Haar man glimlacht: ‘Ik vind het fantastisch om dit allemaal met Marion te kunnen delen. Ik ben van jongs af aan met sporten bezig geweest. Vroeger al hing ik bij mijn opa thuis ondersteboven aan de nokbalken. Als trainer werk ik doelgericht en zoek ik naar oplossingen. Ik richt me vooral op het spieropbouwende trainingstraject en we gaan concreet aan de slag!’  Zijn vrouw houdt zich vooral bezig met de mentale aspecten: ‘Je kan vaak zoveel meer dan je denkt! Samen met Martin voor iedere cliënt een persoonlijk plan maken vind ik erg leuk. Ik hou van de veelzijdigheid in dit vak. Naast de mensen die graag willen afvallen of energieker willen worden, trainen wij ook mensen met flinke blessures of bijvoorbeeld een spierziekte of artrose. Voor iedereen creëren wij (eventueel in samenwerking met onze fysiotherapeut) een specifieke aanpak. Iemand kunnen motiveren, een spiegel voor kunnen houden, dat is belangrijk. Waarom doe je wat je doet? Hoe werkt het nou écht?’ Martin: ‘Gezonde en bewuste keuzes zouden permanent in je systeem moeten zitten. Om dat voor elkaar te krijgen mag je best ook zondigen. Marion en ik vormen samen een sterk team en brengen deze kracht graag over. Onze zaak loopt goed en hier bor­duren wij graag op voort!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply