Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
  • Verrassende bestemmingen voor jouw vakantie
    Rate this post

    Het nieuwe jaar is inmiddels niet zo heel nieuw meer. Wellicht ben je je goede voornemens alweer een beetje vergeten, maar ik vermoed dat je vast en zeker plannen maakt om op vakantie te gaan. Nu is er helemaal niets mis met Spanje of Frankrijk, maar er zijn zoveel andere mooie plekken, dichtbij en ver weg! Ik tip dan ook graag de volgende bestemmingen voor een trip in 2020.

    Lekker weg in eigen land: Landal Marker Wadden
    Landal Marker Wadden is een uniek, nieuw natuurgebied van Natuurmonumenten, in het Markermeer. Vijf weidse eilanden waar zich razendsnel nieuwe natuur ontwikkelt. Op het Haveneiland komen vier duurzaam gebouwde, energieneutrale Landal eilandhuisjes (4- en 5-persoons) met een eveneens duurzame inrichting van IKEA. Beschikbaar vanaf voorjaar 2020.

    Ga eens naar Georgië
    Georgië werd in 2018 een beetje bekender bij het grote publiek, toen het razendpopulaire programma ‘Wie is de Mol?’ zich op deze bestemming afspeelde. Toch blijft het land bij veel vakantiegangers nog relatief onbekend. Bezoek jij dit jaar deze bestemming? Het maakt niet uit of je dat in zomer doet of in de winter, want het is ook een goede wintersportbestemming. Had je vast niet verwacht, hè?

    Terug van (nooit) weggeweest: Tunesië
    Tunesië heeft alles voor een betaalbare vakantie. Prachtige hotels aan witte zandstranden omringd door palmbomen. Blauwgeverfde huizen, gezellige haventjes, de oude havenstad Monastir en charmante vissersplaatsjes. Vergeet ook zeker het binnenland niet en ga op avontuur in de Sahara.

    Vergeet Dubai. In 2020 kies je voor Ras Al Khaimah!
    Het noemen van het Emiraat Ras Al Khaimah gaat in één adem met strand, avontuur en historie. Zoef over de bergen met ’s werelds langste zipline (Jebel Jais Flight), geniet van talrijke outdoor-avonturen of maak een roadtrip langs 7000 jaar geschiedenis. Relax op de mooiste zandstranden aan de Arabische Golf of beleef ‘1001 nacht’-avonturen in het hart van de woestijn.

    Omarm de natuur op Dominica
    Ben jij voor je volgende vakantie op zoek naar vulkanen, onderwaterbronnen, exotische stranden, muziek, sprankelende watervallen en oneindige regenwouden? Dan is er maar één bestemming: het Caribische eiland Dominica!

    Eva is freelance reisredacteur en reist voor haar werk de hele wereld over. In ForYou Magazine deelt ze de mooiste plekjes op aarde. Van dichtbij tot ver weg. Reis je mee?
    Meer avonturen van Eva lezen: check www.omnitraveler.nl.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply