Rate this post
 • Verslap het huidverouderingsproces, verstrak je huid!
  Rate this post

  Je gezichtscontouren geven jouw gezicht karakter en uitstraling. Een strakke kaaklijn of opvallende jukbeenderen kunnen zelfs de pronkstukken van je gelaat zijn. Maar wanneer je ouder wordt, gaan deze contouren op den duur verslappen. Hierdoor kan ook jouw uitstraling veranderen. Je mooie, volle gezicht wordt minder vol en je wangen verslappen wat resulteert in een minder strakke kaaklijn. En daar zit je niet direct op te wachten…

  Wanneer je huid mooi gezond en stevig is, geeft dat je een gevoel van zelfvertrouwen en kracht. Als je jong bent, is dit vaak vanzelfsprekend. Maar zodra er een aantal verjaardagen zijn verstreken, begint je huid te verslappen en komen er rimpels tevoorschijn. Een lachrimpeltje hier en daar kan best wel mooi staan en past ook bij je leeftijd. Het toont op een elegante manier het vorderen van de jaren. Maar het zijn vaak de grotere rimpels en het verlies van de contouren waar je minder blij van wordt.

  Mooi verouderen
  Gelukkig kunnen we veel doen om je huid op een heel mooie manier te laten verouderen. Door je huid goed te verzorgen en gezond te eten kun je huidveroudering remmen. Zo kun je er ook als je ouder wordt elegant, stralend en krachtig uitzien. Hoewel je huidveroudering ziet aan de buitenkant, begint het van binnen. Al vanaf je 25e levensjaar maakt je lichaam minder collageen aan dan dat het afbreekt. En dat terwijl collageen uitermate belangrijk is voor de stevigheid van je huid. Dit wil je dus zoveel mogelijk tegengaan!

  Van binnenuit werken
  Als je ontdekt dat je huid minder stevig wordt, is het belangrijk de huid van binnenuit te ondersteunen met de juiste bouwstoffen. Collageen, vitamines en verschillende mineralen zijn hierbij belangrijk. De combinatie van de juist voedingsstoffen en collageenstimulerende behandeling zorgt voor die mooie en stevige huid waar je zo blij van wordt. Maar zou je daar geen activerende behandeling bij uitvoeren, dan verdelen de voedingsstoffen zich over je hele lichaam. Je wilt natuurlijk dat deze zich concentreren in het gezicht! Aan de hand van een behandeling stimuleren we de cellen in jouw huid, waardoor het lichaam de extra voedingstoffen daarnaartoe stuurt. Het gevolg? Een mooie en stevige huid.

  Venus Swan-behandeling
  Een behandeling die de huid oppept, is de Venus-Swan-behandeling. Deze behandeling stimuleert namelijk de collageenaanmaak. De Venus Swan maakt gebruik van een unieke combinatie tussen radiofrequentie en magnetische pulsen. Het thermische effect van de radiogolven zorgt voor meer aanmaak van collageen. Tegelijkertijd spoort het de vorming van nieuwe bloedvaten aan. Daardoor verbetert je doorbloeding. Afvalstoffen kunnen dan gemakkelijker worden afgevoerd. Het effect van Venus Swan is vergelijkbaar met een natuurlijke manier van botox, zónder naalden.

  Verjongd en verstrakt over straat
  ‘Vroeger was ik gezegend met een strakke en gladde huid. Ik had niet vaak last van huidproblemen en wanneer er oneffenheden ontstonden, was dit van korte duur. Maar toen de jaren eenmaal verstreken, veranderde mijn huid. Er kwamen rimpels tevoorschijn, de huid verslapte flink en ik kreeg last van kraaienpootjes. Uiteraard was dit de normaalste zaak van de wereld. Toch vond ik het lastig om te zien dat mijn gezicht zo aan het veranderen was.
  ‘Gelukkig kwam ik via een vriendin terecht bij Tijdloos Beauty. Zij had hier ook een behandeling gehad en was enorm enthousiast. Ik besloot het ook een kans te geven en wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan. Mijn huid is zoveel strakker geworden en heeft echt een jongere uitstraling gekregen. Door de specialisten hun professionele aanpak en persoonlijke advies ga ik weer met zelfvertrouwen over straat!’

  Larissa (47)

  Over Tijdloos Beauty
  Leef, lach en heb je huid lief! Dát is het motto van de beautyspecialisten van Tijdloos Beauty. Een mooie huid helpt je om je fijn te voelen, en die verzorg je van binnen én van buiten. Op verschillende manieren helpen de beautyspecialisten jou daar een handje bij. Is mooi oud worden jouw voornaamste doel? Of wil je eindelijk je acne grondig aanpakken? Met de huidverbeterende behandelingen (die vaak ook nog vergoed worden) worden jouw huidproblemen verholpen. Toe aan een momentje voor jezelf? Terwijl jij heerlijk ontspannen op de behandelstoel ligt en ontsnapt aan de alledaagse drukte, wordt jouw huid ook in de watten gelegd met natuurlijke producten. Onmisbaar voor een mooie, gezonde en stevige huid is goede voeding. Daarom ontvang je bij Tijdloos Beauty ook voedingsadvies bij huidproblemen. De beautyspecialisten volgen de nieuwste technieken op beautygebied op de voet, en zorgen ervoor dat de beste technieken en de behandelingen elkaar aanvullen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply