Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vind de balans terug met yoga
  Rate this post

  We moeten allemaal meer gaan ­bewegen. Zitten is het nieuwe roken. We horen deze kreten steeds meer. Nog even en dan start er weer een nieuw jaar en maken we misschien goede ­voornemens.

  Bij veel mensen zal meer bewegen als een van de voornemens op het lijstje staan. Denk dan vooral ook eens aan yoga. Yoga is de meest ­volledige manier van bewegen die er is. Niet alleen ons lichaam heeft er baat bij, maar ook onze geest. Yoga kun je zien als een perfect onderhoudssysteem. Het houdt je gezond of kan je weer gezond maken en is geschikt voor elke leeftijd. Je hoeft niet soepel te zijn of je goed te kunnen ontspannen om aan yoga te gaan doen. Dat zijn de natuurlijke gevolgen van het doen van yoga. Je begint gewoon, op jouw niveau, en geleidelijk merk je dat er dingen gaan veranderen. Je kunt beter met stress omgaan, je slaapt beter. Je krijgt vanzelf meer behoefte aan gezonde voeding. Je wordt sterker en gaat meer evenwicht en rust in je leven ervaren. Want het belangrijkste effect van het doen van yoga zou je ‘mentale stabiliteit’ kunnen noemen. Geen enkele vorm van beweging brengt je ‘mentale stabiliteit’ zoals yoga dat doet. Niet dat we dan altijd perfect in balans zijn, nee. Het leven brengt ons steeds weer uit balans. Maar door yoga kunnen we die balans steeds gemakkelijker weer terugvinden.

  Dus wacht niet langer en kom bij ons gewoon ‘Yoga doen’. We hebben een prachtige, ruime, lichte studio waar elke week verschillende yogalessen gegeven worden door ervaren docentes.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply