Rate this post
 • Wat werkt wél voor jouw huid?
  Rate this post

  De huid is ons grootste orgaan, en daar moet je zuinig op zijn. Met de huid als vakgebied krijgen wij vaak de vraag ‘Welke producten zijn het meest werkzaam en geschikt voor de huid?’. Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer.

  Cosmetica heeft als doel de huid te reinigen, verfraaien, beschermen en in goede conditie te houden. Cosmeceuticals beïnvloeden en verbeteren de huid. Dit gebeurt door de structuur en functie van de huid positief te beïnvloeden. Ze gaan dus een stapje verder dan cosmetica.
  Voor de consument is het niet altijd duidelijk wat er in een potje zit. De cosmeticabranche heeft dan ook flink ingezet om ons te doen geloven dat we met smeren onze rimpels kunnen wegpoetsen. Als huidtherapeut vind ik het belangrijk om een duidelijk en eerlijk advies te geven. In cosmeceuticals zitten actieve ingrediënten die echt wat doen met de huid (bijvoorbeeld een hogere concentratie glycolzuur). Cosmetica bevat dergelijke ingrediënten vaak niet of slechts een minimale hoeveelheid.

  Dr.G-CosmeCeuticals
  2Care4Skin staat voorop als het gaat om innovatie; zo ook met producten waar we mee werken. Waar Zwitserland en Frankrijk vanuit vroeger de beautymarkt domineerden, is Korea de beauty-bakermat van dit moment. Dit land loopt voor op het gebied van plastische-chirurgie, dermatologie, Skincare en tal van huidtherapeutische behandelingen. Het is dan ook logisch dat wij bij 2Care4Skin werken met de nummer 1 professionele Skincare van Korea: Dr.G-CosmeCeuticals. Ontwikkeld door de op een na grootste Dermatologie-groep ter wereld, voorgeschreven door dermatologen en cosmetisch artsen wereldwijd.
  Wat me enorm aanspreekt, is dat Dr.G voor vrijwel elk huidtype een speciale lijn heeft, aangevuld met een zonnelijn, BB creams en foundations op natuurlijke basis om de huid optimaal te beschermen. Uiteindelijk is zonbescherming de allerbeste anti-rimpelcrème! Meer daarover in een ­volgend nummer.

  Vochtbalans herstellen
  Het is nu eerst tijd om de huid klaar te maken om weer te stralen deze zomer. Hierbij combineren we vanuit de therapie met microdermabrasie (zandstralen van de huid om de dode huidcellen te verwijderen) de Dr.G Actifirm Recovery Lijn die er speciaal op gericht is de huid te verstevigen en de vochtbalans te herstellen. Bovendien biedt het een optimaal schild tegen oxidatieve stress. Een serum, een crème, een oogcrème en een beschermende BB om af te sluiten.

  Werkzame stoffen
  Het mooie van deze lijn is, en dat geldt voor alle lijnen, dat er werkzame stoffen in zitten die hun sporen verdiend hebben, en doen wat ze moeten doen. Twee moleculaire varianten van Hyaluronzuur (vochtbinding), matrixyl (collageenprikkel), vitamine E (antioxidant), isoflavonen (antioxidant), ceramiden (vetstof voor soepelheid van de huid), en echinacea (versterkt afweervermogen).
  Huidherstel is waar het om draait. Alle producten zijn klinisch getest en dringen diep door in de huid waar ze het meest effectief zijn. Dr.G-CosmeCeuticals levert krachtige gepatenteerde formules met hoge concentraties actieve ingrediënten, onderbouwd door wetenschap en praktijk! Kom langs en ontdek wat wij voor jouw huid kunnen betekenen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply