fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Weg met die overbeharing of acne!

  Heb je last van ongewenste haartjes in je gezicht, of heb je te kampen met acne? Blijf er niet mee ­rondlopen, maar ga naar de huidtherapeut. Die kan je helpen!

  KMI Home Care beschikt over twee professionele huidtherapeuten, die je adviseren en helpen bij jouw huidklachten.

  Onzekerheid
  Overbeharing in het gezicht komt in allerlei vormen voor. Bij vrouwen en meisjes veroorzaakt beharing in de hals, ­bakkebaarden of bovenlip vaak schaamte en onzekerheid. Met een behandeling door Yvonne of Alberta, de gediplomeerde huidtherapeuten van KMI Home Care, kan overbeharing aanzienlijk verminderd worden. Bovendien vergoeden veel ziektekostenverzekeringen de behandeling met elektrische epilatie.

  Acne
  Ook voor behandeling van acne ben je bij KMI Home Care aan het juiste adres. De huidtherapeuten geven je in een eerste consult advies om acne te voorkomen. Mocht een behandeling nodig zijn, dan kunnen Yvonne en Alberta deze ook uitvoeren. Veel zorgverzekeringen vergoeden een acnebehandeling, dus controleer je polisvoorwaarden, want het is vaak onnodig om met acne te blijven rondlopen.

  De huidtherapeuten van KMI Home Care zijn SEMH-erkend door de verzekeraars, aangesloten bij de NVH en ingeschreven in het register voor Paramedici. Je bent dus verzekerd van een deskundige behandeling.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply