Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Weg met die sinaasappelhuid!
  Rate this post

  Stoor je je aan de putjes en vetkussentjes in je benen en billen? Zie je nu al op tegen flaneren over het strand in je bikini? Zet je over je schaamte heen en pak je cellulite (ook wel sinaasappelhuid genoemd) voor eens en voor altijd aan!

  Cellulite

  Cellulite zorgt voor hobbeltjes, bobbeltjes en deukjes in je huid. Het komt voor op je heupen, bovenbenen en billen. Ze ontstaan door onderhuidse vetophopingen die worden opgeslagen in het bindweefsel. Mocht je last hebben van cellulite: schaam je niet! Naar schatting heeft 98 op de 100 vrouwen er in meer of in meerdere mate last van, dus je bent écht niet de enige. Maar dat betekent natuurlijk niet dat je er niets aan kunt doen!

  Oplossingen voor cellulite

  Gezond eten, genoeg slapen en sporten draagt bij aan het ontwikkelen van een mooie, gladde huid. Toch kan het zijn dat je je hele leven moet blijven strijden tegen de putjes en vetkussentjes in je huid. De bovengenoemde oplossingen richten zich alleen op de onderhuidse vetlaag. Gelukkig bestaat er een nieuwe, veelbelovende therapie: cryotherapie. De Cryo21 is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van cryotherapie. Tijdens een cryo21-behandeling wordt met behulp van een non-invasieve applicator vetweefsel nauwkeurig gekoeld. Dit betekent dat het apparaat niet ‘in’ je lichaam komt, maar op je huid. De cryo21 werkt met een kop van – 10 graden. De temperatuur van de huid gaat in een razend tempo van 34 graden naar ongeveer 4 graden zonder dat het erg koud aanvoelt. De Cryo21-behandeling gaat cellulite te lijf, doordat in de behandeling gebruik wordt gemaakt van kou, verdwijnen de vetcellen in de bovenste vetlaag, en dit zorgt voor verwijdering of vermindering van die vervelende cellulite.

  Mooi in je bikini!

  Cryotherapie kan niet alleen worden ingezet bij cellulite. Het kan ook een oplossing zijn voor het verliezen van vet dat je door gezond eten of sporten niet kwijtraakt. De behandeling zich richt op het bevriezen van vetcellen. Daar kunnen vetophopingen op meerdere gebieden worden verwijderd, waaronder de bovenarmen, de benen, billen, heupen en lovehandles, de rug, de taille en de onderkin. Cryotherapie is dus geen methode om mee af te vallen, maar een manier om op bepaalde plekken vet te laten verwijderen. Zónder dat er een operatie aan te pas komt. En hoe fijn: het resultaat is blijvend! (Dus scoor die mooie bikini ook maar alvast.)

  Mogelijke oorzaken van cellulite:

  ➜ Stagnering van de bloed- en lymfestroming
  ➜ Verstopte vetcellen die ­samenklonteren
  ➜ Verklevingen van huidlagen
  ➜ Verslapping van de huid
  ➜ Medische oorzaken of ­medicijngebruik
  ➜ Te weinig nachtrust
  ➜ Verstopte vetcellen die ­samenklonteren

  JV Clinic: de cryospecialist in de regio

  Jeanette Veldhuizen heeft een cryokliniek, waarin ze zich helemaal richt op cryotherapie. Ze bezoekt altijd de laatste congressen om de laatste technieken met betrekking tot de Cryo21 onder de knie te krijgen. Op deze manier worden altijd de beste technieken toegepast om het beste resultaat te krijgen. Bij haar cryokliniek bestaat een cryotherapiekuur uit 6 behandelingen, die je 1 keer per 2 weken ondergaat. Thuis ondersteun je de behandeling met passende producten van bijvoorbeeld LavieSage voor een optimaal resultaat.

  ‘Een quick-fix waar je blijvend plezier van hebt’

  Je slank, fit en gezond voelen; een mooi streven voor de naderende zomer. Momentum is een lifestyle programma waarmee je op verantwoorde wijze gewicht verliest, maar ook je lichaam reinigt én jezelf een gezond voedingspatroon aanleert. Geen wondermiddel, maar een overzichtelijk 3 fasenplan, ondersteund door hoogwaardige voedingssupplementen: Multi Vita en Carnitrin. ‘Een quick-fix waar je blijvend plezier van hebt’, aldus Jeanette.

  De drie fasen van Momentum:

  1. Dieetfase: gewicht verliezen en reinigen van het lichaam staat centraal tijdens deze fase.
  2. Stabiliteitsfase: tijdens deze fase wordt je dieet langzaam aangevuld om zo je nieuwe gewicht te stabiliseren.
  3. Levensfase: richtlijnen om je gewicht en gezonde voedingspatroon op peil te houden.

  Herboren in 11 dagen!

  Laviesage Cleanse & Revitalise brengt je lichaam in 3 logische fasen binnen 11 dagen weer helemaal in balans. Het uitgekiende programma geeft het lichaam een complete reset, waardoor het daarna de bouwstoffen uit voeding weer eenvoudig, snel en doeltreffend kan opnemen. Ga voor die reset met detox Laviesage.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply