Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Welk instrument ben jij?

  Als je het gevoel hebt dat je steeds naar jezelf op zoekt bent, dan ben je geen uitzondering. Zijn wie je bent is een onderwerp dat mensen bezighoudt. Maar misschien is zoeken naar wie je bent wel helemaal niet mogelijk…

  Velen zoeken zich al jaren suf; wie zijn ze toch eigenlijk? ­Sommigen voelen zich zo opgesloten in hun aangeleerde gedrag dat ze denken dat ze heel wat jasjes uit moeten trekken voordat ze kunnen ontdekken wat er onder al die lagen verborgen ligt.

  Wie ben je?
  Hoe ziet de ware jij eruit die zich onder al die lagen verstopt? Wat denk je daaronder aan te zullen treffen? Het is zoeken in de verkeerde richting. Alles wat leeft bestaat uit energie en dat is continu in beweging. Zoeken naar wie je bent is daarmee onmogelijk. Je verandert. Stop dus met buiten jezelf naar jezelf zoeken. Je bent niet je rol, aanzien, materie die je vergaart. Je bent het leven dat zich via jou uitdrukt. Luister naar je innerlijke stem, volg vrij de stroom van je hart, want dit maakt dat je contact krijgt met wie je bent.

  Wat wil je?
  Onder de vraag ‘Wie ben ik?’ zit vaak de vraag ‘Wat wil ik’? Om die vraag te kunnen beantwoorden wil je eerst weten wie je bent. Jij bent alles wat je ziet, raakt en waar jij je tegen verzet. Nu je de opluchting voelt dat je nergens meer met een vinger naar hoeft te wijzen, hoef je ook niet meer te twijfelen over of je wel goed genoeg bent. Zodra je de ruimte geeft aan wat je echt wilt, toont zich wat je wilt. Onderzoek maar eens hoe vaak jij je behoeften onderdrukt en doet wat je denkt wat een ander van je verwacht.

  Zó kom je erachter
  Om te volgen wat je bent en te ontdekken wat je wil mag je in eerste instantie loskomen van negatieve emoties en overtuigingen over jezelf. Dat kun je doen met de Terra Voice-methode, -holistische stemtherapie. Dit houdt in dat jij je vrij kunt uiten en alle ingeslikte emoties kunt laten klinken door middel van de genezende werking van de trilling van je stem.
  De oprichtster, Gelinde Hengst, is onder andere gediplomeerd muziektherapeute, holistisch stemtherapeute, docente zangles en hoofddocente van de Terra Voice Opleiding: helend werken vanuit stem, dans en theater.
  Gelinde: ‘Weten wat je wilt is een uitnodiging om je oor in je hart te leggen. Vertrouw dat het bestaan je zal dragen en je gaat bespelen als je eindelijk jouw instrument op de juiste manier bespeelt. Zie en kijk hoe jouw instrument gemaakt is en volg dan de muziek die ontstaat.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply