Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Welke voeding kies jij voor je huid?
  Rate this post

  We zijn steeds bewuster met onze voeding bezig. We weten steeds beter hoe we gezond kunnen eten en wat de gevolgen van bewerkte voedingsmiddelen zijn. Een goede ontwikkeling! Maar hoe zit het eigenlijk met de manier waarop wij onze huid voeden?

  Als we iets eten, zorgt ons lichaam ervoor dat dit eerst langs de lever gaat. Vervolgens verwijdert de lever schadelijke stoffen uit de voeding en voert ze af. Maar als we producten op onze huid smeren, dan worden deze stoffen direct in ons bloed opgenomen. Veel cosmeticaproducten bevatten chemische stoffen zoals steenkool en ruwe aardolie en andere schadelijke ingrediënten die ervoor zorgen dat een product lekker ruikt, goed schuimt en langer houdbaar is. Je denkt dat je je lichaam een plezier doet, maar eigenlijk belast je haar dus onnodig. Het is daarom extra belangrijk dat je weet wát je op je huid smeert en dat je bewust kiest voor natuurlijke verzorgingsproducten zonder chemische ballast.

  Respect voor mens en milieu
  Je verwent je lichaam pas echt door te  kiezen voor huidverzorgingsproducten met organische extracten en oliën en zonder chemische toevoegingen. Susan Tuasela van Susan Skin And More: ‘Ik merk dat steeds meer klanten behoefte hebben aan verzorgingsproducten met natuurlijke ingrediënten. Hier speel ik graag op in, want ik ben ervan overtuigd dat deze producten veel beter voor de huid zijn. Sinds kort werk ik met de 100% natuurzuivere en huidverbeterende producten van Marlyse Blue, met passie ontwikkeld door Coby Blaauw uit Donkerbroek, met respect voor mens en milieu.  En dat voel je!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply