Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Werken aan échte huidverbetering
  Rate this post

  Als je ’s ochtends in de spiegel kijkt, moet je toegeven dat je spiegelbeeld niet heeft stilgestaan. Je ziet het leven in je gezicht. Dat kan mooi zijn, maar jij verlangt steeds vaker naar een jeugdigere en stralende huid.

  Met het ouder worden, ontstaan er rimpels; bij de een wat meer dan bij de ander. Ook op jongere leeftijd kun je te maken krijgen met acne of roodheid in het gezicht. Gelukkig hoef je je daar niet bij neer te leggen! Een goede huidconditie ontstaat echter niet vanzelf. Een combinatie van de juiste behandelingen en een goede thuisverzorging leidt tot een gezonde en verzorgde huid. Huidspecialiste Evelien van der Zee: ‘Voor effectieve huidverbetering is het van belang om te starten met het conditioneren en gezond maken van de huid. Daarom zijn mijn behandelingen gericht op pure huidverbetering.’

  Effectieve behandelingen
  Evelien biedt allerlei effectieve behandelingen tegen huidproblemen als acne, rosacea, couperose, pigmentvlekken, steelwratjes en fibromen. Maar ook als je te maken hebt met huidverslapping of een droge, gevoelige of vette huid, kan Evelien je helpen. Op basis van het huidbeeld bekijkt ze wat jouw huid nodig heeft en daarop past ze de behandeling aan. Evelien werkt samen met een huidtherapeute en een cosmetisch arts.

  Hoogwaardige merken
  Evelien gebruikt bij haar behandelingen producten van hoogwaardige merken als PCA Skin, pHformula en MeLine. Deze merken werken echt huidverbeterend. Ook thuis ga je met nuttige adviezen en de geadviseerde producten aan de slag. Zo werken jullie samen aan échte huidverbetering!

  Over Skinconcept by Evelien
  Eigenaresse Evelien van der Zee van Skinconcept by Evelien: ‘Ervoor zorgen dat jij je goed voelt door mijn huidverbeterende behandelingen: dat is mijn missie. Iedere dag opnieuw haal ik enorm veel voldoening uit het helpen en gelukkig maken van mensen met een mooie, gezonde en stralende huid. Met ruim 15 jaar ervaring als zelfstandig huidspecialiste kan ik met recht zeggen dat ik alleen voor het best haalbare resultaat ga. Mijn vakgebied is natuurlijk voortdurend in beweging, net als ikzelf. Door het volgen van opleidingen, cursussen, (deels verplichte) trainingen en nascholingen en het bezoeken van congressen blijf ik mijzelf ontwikkelen. Mijn kennis draag ik ook graag weer over aan anderen. Zo heb ik les gegeven, trainingen verzorgd en aankomende schoonheidsspecialistes geëxamineerd. Heb jij huidproblemen of huidoneffenheden en wil je jouw huid zichtbaar verbeteren? Ik help je graag en leg de lat hoog als het gaat om jouw huid. Graag tot ziens in de praktijk! Je bent altijd van harte welkom om kennis te maken.’ Skinconcept by Evelien is aangesloten bij de ANBOS.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply