Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Word de mooiste versie van jezelf
  Rate this post

  Je realiseert het je misschien niet voortdurend, maar je wenkbrauwen zijn een enorm belangrijk onderdeel van je gezicht. Ze zijn bepalend voor je uitdrukking en verdienen dus absoluut een beetje extra aandacht. We worden immers niet allemaal met perfecte wenkbrauwen geboren.

  Vind je het ’s ochtends altijd een heel gedoe om je ogen mooi op te maken, denk dan eens aan permanente make-up! Je wint er veel tijd mee bij het ochtendritueel én je hebt altijd een verzorgde uitstraling. Met de nieuwste technieken zijn gepigmenteerde wenkbrauwen trouwens nauwelijks van echt te onderscheiden. Bij de hairstroketechniek wordt haartje voor haartje gecreëerd om een natuurlijke, vollere en driedimensionale uitstraling te krijgen. Bij de powderbrowstechniek wordt de hele wenkbrauw opgevuld, wat een zachte, poederachtige finish oplevert. De combinatietechniek is het beste van beide werelden. Wanneer je hairstrokes aan het begin van de wenkbrauwen langzaam in de boog en staart van de wenkbrauw kunt laten overgaan in schaduw, ontstaat een gedefinieerde, gepolijste look.

  Browlift en henna brows
  Als je permanente make-up nog nét een stap te ver vindt, kun je bij Beauty Lounge ook terecht voor de browlift of henna brows.
  Met de browlift kun je je wenkbrauwen helemaal in het gewenste model laten shapen. Ze blijven ongeveer zes weken goed zitten, de haartjes lijken voller en je krijgt er een veel opener blik door.
  Henna is een natuurlijke kleurstof. Je kunt er de wenkbrauwharen mee verven, waardoor de kleur ervan vier tot zes weken donkerder is, maar ook de huid tussen wenkbrauwharen in, zoals je ook met een oogpotlood zou doen. Het resultaat blijft zo’n 2 tot 3 weken zitten.

  Eyeliners en lippen
  Behalve voor je wenkbrauwen kun je ook bij Beauty Lounge terecht voor permanente make-up van de eyeliners en de lippen.

  Het resultaat behouden
  ‘Permanente make-up’ is eigenlijk ‘semi-permanente make-up’, want na verloop van tijd wordt het pigment langzaam afgebroken en afgevoerd uit de huid. Dit kun je laten bijwerken, zodat je weer lang plezier hebt van je permanente make-up.

  Voordelen
  Permanente make-up is een ideale oplossing voor iedereen die:
  – moeite heeft met opmaken of weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up
  – geen volle wenkbrauwen of zelfs helemaal geen wenkbrauwen heeft
  – contactlenzen draagt
  – brildragend is
  – allergisch is voor make-up
  – aan sport doet of de sauna bezoekt
  – geen wenkbrauwen heeft door alopecia of chemokuur

  Weer een mooie, frisse huid
  Heb je last van pigmentvlekjes, acne, littekens, grove poriën en/of rimpels? Dat kan erg storend zijn. Denk je dat daar niets aan te doen is? Dan heb je het mis! Een peeling kan uitkomst bieden.
  Bij een peeling wordt de bovenste huidlaag verweekt, waarna verhoornde huidlagen verdwijnen. De peeling veroorzaakt een versnelde celdeling, waardoor de oude huidcellen worden afgestoten en zo ontstaat er een nieuwe huidlaag. De huid krijgt na een peelingkuur een andere structuur. De huid wordt egaler, strakker en ziet er gladder uit!
  Beauty Lounge werkt met de plantaardige Green Peel peelings van Dr. Christine Schrammek. Die bevatten, in tegenstelling tot andere peelings, geen chemicaliën en synthetische stoffen. Dit heeft als effect dat de peelings zachter zijn voor de huid, terwijl ze toch goede resultaten bieden. De Green Peel peelings zijn er in drie verschillende sterktes. Op basis van jouw huidtype en jouw wensen wordt de juiste variant gekozen.

  Over Beauty Lounge
  Bij Beauty Lounge Hilversum kun je terecht voor een heerlijke verzorging van top tot teen. De salon biedt onder andere gezichtsbehandelingen, huidverbeterende behandelingen, wenkbrauw- en wimperbehandelingen, ontharen, massages, nagelbehandelingen en pedicure.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply