Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Word soepel en sterk
  Rate this post

  We hebben allemaal wel ervaren dat onze fysieke houding invloed heeft op hoe we ons voelen. Een lichaam in balans versterkt onze vitaliteit. Staan we onder druk, dan weerspiegelt zich dat ook vaak in een gespannen houding.

  Pilates maakt je bewust van de manier waarop je zit, staat, ligt, beweegt en ademt. Pilates is in de vorige eeuw ontwikkeld door Joseph Pilates (1883-1967). Hij richtte zich op het versterken van de dieperliggende spieren om daarmee onze natuurlijke houding te herstellen. Een natuurlijke houding versterkt je vitaliteit en zorgt ervoor dat we soepel kunnen blijven bewegen. En, niet onbelangrijk: we zien er daardoor ook beter uit!
  Ik zie iedere keer het effect: mensen worden blijer en bewegen vrijer. Daarnaast wordt Pilates steeds meer door fysiotherapeuten en ook door huisartsen aangeraden om onder andere bewegingsklachten te voorkomen of te herstellen na blessures.
  Pilates is een uitgebalanceerd systeem van oefeningen en geschikt voor iedereen; jong en oud. De oefeningen zijn zó opgebouwd dat iedereen binnen zijn of haar mogelijk­heden kan trainen. De groepen zijn klein, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht. We hebben daarnaast ook altijd gewoon veel plezier!
  Je bent altijd welkom voor een gratis proefles in Arnhem, Huissen, Velp en Loenen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply