Rate this post
 • Zoek je een leuke bijverdienste?
  Rate this post

  Ben je op zoek naar een leuke (bij)verdienste? Word dan nu lid van de leukste club van Nederland! Dit geeft je het recht om geweldige producten voor in en om het huis, echte parfums, prachtige make-up, mooie spa en scrubs en een innovatieve gezichts- en lichaamsverzorging β-Glucan Active Collection en Gold Regenesis in te kopen tegen inkoopprijzen.

  Daarnaast mag jij deze producten gaan verkopen in de tijd die jou schikt met een aantrekkelijke winst. Hoe meer je verkoopt, hoe meer je verdient. Je verdient tussen de € 2,- en € 10,- per product direct, en daarnaast nog vele EXTRA bonussen voor het maken van reclame. Doe je dat laatste, het reclame maken, bijzonder goed, dan krijg je er zelfs een splinternieuwe parelmoeren FM Fiat 500 of een VW Up bij cadeau.

  Wil je deze leuke bijverdienste niet aan je neus voorbij laten gaan? Meld je dan snel aan! Het lidmaatschap is helemaal gratis! De kit met 150 parfumtesters om te laten ruiken en alle bijbehorende catalogi om te laten zien aan jouw contacten kost eenmalig € 52,-. Zo hoef je niet van alle geuren een grote fles aan te schaffen en kun je direct aan de slag.

  Kennis van producten is niet nodig, enkel een dosis enthousiasme! Je zit nergens aan vast. Als je een jaar lang niets bestelt, word je automatisch weer uitgeschreven. Wil je het eerst uitproberen? Dat kan! Het leuke minimapje met de 10 best verkochte geuren kost slechts € 7,50.

  Kijk voor meer vrijblijvende informatie eens op www.bodyshop4me.nl of stuur een e-mail naar info@bodyshop4me.nl. Bellen mag natuurlijk ook.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply