Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Deze zomer durf ik me eindelijk weer in bikini te vertonen
  Rate this post

  In januari was de maat vol. Letterlijk! Ik was het helemaal zat en het werd hoog tijd dat ik de realiteit onder ogen ging zien: ik was veel te zwaar. De afgelopen jaren gaf de weegschaal op 1 januari steeds een hoger gewicht aan en daar moest nu echt verandering in komen. De knop moest om!
  Via een collega kwam ik in aanraking met Straight Away. De eerste intake met Linda van Body Perfection zie ik nu als het moment dat alles veranderde. Vooral die wekelijkse weegmomenten waren voor mij een stok achter de deur. Het was zo fijn om met haar te sparren. Er werd naar me geluisterd zonder afkeuring over mijn ‘misstappen’. Helemaal geïnspireerd en gemotiveerd begon ik dan weer aan een nieuwe week. Ook het feit dat ik Linda altijd mocht appen als ik een moeilijk moment had, heeft me veel geholpen.
  De shakes en maaltijden zijn echt lekker en er is veel keus. Ik maak soms lange dagen en eerder reed ik dan na mijn werk even langs de snackbar of ik zocht mijn toevlucht tot een reep chocola. Zin om echt te koken had ik dan niet meer, maar nu neem ik zo’n warme maaltijd van Straight Away. Makkelijk, snel én lekker!
  Geloof het of niet: ik ben zelfs gaan vacusteppen bij Linda. Twee keer in de week! Mijn leven is echt veranderd. Ik voel me hier supergoed bij en ik krijg veel complimentjes over mijn uiterlijk. Deze zomer durf ik me sinds jaren weer in bikini op het strand te vertonen. Wie had dat ooit kunnen denken!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply