Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Met zo’n blik krijg je alles voor elkaar
  Rate this post

  Soms passeert zij je: dé vrouw met de indrukwekkende oogopslag. Misschien zat je in de bus en kwam zij binnen, misschien legde je net brood in je boodschappenmandje toen zij er even bij moest of zie je haar elke dag op je werk. Wat een prachtige ogen! Wat is haar geheim?

  Als deze vrouw met haar ogen knippert, houdt haar doordringende blik je gevangen. De kleur van haar ogen springt eruit en de uitstraling is intens. Toch is ook zij niet met deze oogopslag geboren: wimperextensions zijn haar geheim. En die kun jij ook laten zetten om jezelf werk te besparen in de ochtend, jezelf zekerder te voelen en natuurlijk om die indrukwekkende oogopslag te krijgen. Wimperextensions zijn bestand tegen water, je eigen wimpers raken niet beschadigd, het aanbrengen is pijnloos en ze zijn praktisch gewichtsloos. De behandeling is simpel, maar je moet er wel even tijd voor maken. Eén voor één worden de haartjes zorgvuldig geplaatst met dikte, curve en lengte naar jouw smaak. Voila! Daar is jouw nieuwe oogopslag met een natuurlijk, maar oogverblindend resultaat.

  Wimpers in de lift
  Als je geen wimperextensions wilt, maar wél een open en vollere blik, ga dan voor de wimperlift. Het resultaat is nog natuurlijker dan wimperextensions en de behandeling is simpel. Binnen drie kwartier sta jij buiten met mooi gelifte wimpers!

  Een set wimperextensions kost € 65,- en wimperlifting kost € 47,50.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply