Ze stond al eerder met haar gezondheid brengende boodschap in dit blad, de 37-jarige goedlachse afslankscoach Oesja Nelstein uit Zwartemeer. Na jaren geworsteld te hebben met haar gewicht, is zij 5 jaar geleden zelf ruim 20 kilo afgevallen met het Cambridge dieet, en ze is nog steeds op gewicht. Ze raakte zó enthousiast over deze methode, dat ze nu zelf dagelijks en op afspraak haar cliënten begeleidt en adviseert naar een gezond gewicht.
‘Hoe hou je je gewicht vast?’ is een van de steevast terugkerende vragen die haar gesteld worden. Haar antwoord is kort en duidelijk: ‘Ik ontzeg me niets, eet met mate en, óók heel belangrijk: ik koop géén grotere kleding. Dát is letterlijk mijn maatstaf. Ik verwen me met leuke kleding, maar dan wel in de bestaande maat.’
Op- en afbouwprogramma
Het Cambridge-programma kent een zorgvuldig opgezet op- en afbouwprogramma, waarin de deelnemer binnen 3 tot 6 weken weer overstapt op regulaire voeding. ‘In onze reguliere voeding zitten te weinig essentiële vitamines en mineralen, met als gevolg vage lichamelijke klachten, waardoor we ons minder fit voelen. Om dit tekort aan te vullen, zou je dagelijks 600 tot 800 gram groenten en fruit moeten eten’, zegt Oesja. Tijdens het dieet voelen cliënten zich energieker en fitter doordat deze essentiële vitamines en mineralen standaard wel zijn opgenomen in het Cambridge-programma.
Advies
Als lifestylecoach geeft Oesja haar cliënten ook na het programma waardevol advies om op gewicht, in goede conditie én gezond te blijven. Dat doet ze met een individueel en op de persoon afgesteld uniek leef- en voedingsadvies. Ze werkt daarin samen met het Hoogeveense bedrijf Home4Health, dat zich gespecialiseerd heeft in het verbeteren van de gezondheid. Home4Health brengt de celstructuur van het lichaam in kaart, de organen, de spijsvertering en het immuunsysteem.
Unieke aanbieding
Oesja nodigt iedereen uit om hier kennis mee te maken, door gebruik te maken van de unieke aanbieding om zijn of haar lichaam in kaart te laten brengen en de minerale vitamine- en mineralenhuishouding te optimaliseren.
Het resultaat is onder andere méér energie, een vermindering van overgangsklachten, een sneller herstel na sportieve inspanning en het versterken van het immuunsysteem.
Reageer op dit artikel