Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wil je met de feestdagen een mooie en feestelijke updo?
  Rate this post

  Voor deze fotoshoot hebben we alle drie de teams aan het werk gezet. In groepen van 3 of 4 heeft elke groep zijn creativiteit gebruikt voor een ­feestelijke updo en mooie make-up. Je kunt hier natuurlijk zelf je inspiratie ­uithalen voor een feestje, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom bij een van onze salons. Al onze kapsters kunnen dit en binnen een half uur ben je klaar. Als je met gewassen droog haar komt, kost het maar € 32,50. Wil je er ook make-up bij, dan ben je voor € 48,- helemaal klaar.

  De ‘boho-look’ is niet weg te denken bij festivals, maar ook tijdens de feestdagen is deze look heel goed te combineren. Zachte make-up met een lichte smokey eye past er helemaal bij.

  Bij Romy wilden we een stoere coupe bij haar nette jurkje. Door het volume aan de voorkant krijg je een rock-uitstraling. De krullen aan de achterkant maken het geheel weer zachter. De rode lipstick kan tijdens de feestdagen natuurlijk niet ontbreken en staat Romy geweldig.

  En ook voor jouw goede voornemens kun je vanaf eind januari bij ons in de salon terecht! In ons filiaal in Gouda komt er een voedingsclinic van NewFigure:

  – persoonlijk dieetplan in combinatie met Amino voedingssupplementen
  – geen shakes of andere maaltijd­vervangers
  – geen hongergevoel

  – energieverhogend
  – medisch verantwoord
  – geen jojo-effect
  – begeleiding in clinic of telefonisch
  – gratis intakegesprek

  Mail voor meer informatie naar newfiguregouda@gmail.com

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply