fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Verantwoord afslanken? Het kan!

  Maar weinig vrouwen zijn echt helemaal tevreden over hun figuur. Er valt immers altijd nog wel iets te verbeteren toch? Maar werken aan een beter (niet per se perfect) figuur kost veel tijd, inspanning en doorzettingsvermogen. Gelukkig is het mogelijk om op een prettige manier af te slanken en een beter figuur te krijgen.

  Je krijgt bij natuurgeneeskundige, voedingsdeskundige en schoonheidsspecialiste Hildy Klerkx van Gezondheids­studio Afslanken Helmond een aanpak op maat. Tijdens het intakegesprek worden jouw wensen besproken, en daar wordt vervolgens een passende methode bij ­aangeboden. Je krijgt ook een ‘gezondheidscheck’,  waarbij allerlei aspecten van je gezondheid gemeten worden, zoals je bloeddruk, je bloedsuikerspiegel en je cholesterolgehalte. Ook wordt bekeken of je eventueel een vitaminetekort hebt. Op basis van al deze gegevens kan Hildy aangeven waar je aan zou kunnen werken. Daarbij wordt rekening gehouden met je leefpatroon, zodat je de adviezen eenvoudig kunt inpassen in je dagelijks leven.

  Gezondheidsstudio Afslanken Helmond werkt met verschillende afslanksystemen. Elk systeem heeft zijn eigen effecten op je lichaam. De systemen staan hieronder:

  Lymfedrainage
  Je lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit vocht, en het lymfestelsel is belangrijk voor de afvoer van vocht. Soms kan er een verstoring plaatsvinden in het lymfesysteem, waardoor je klachten kunt krijgen als fibromyalgie, darmproblemen, hoofdpijn of migraine, spierklachten, oedeem of artrose. Met behulp van lymfedrainage kun je de problemen aanpakken. Bij lymfdrainage wordt met behulp van zachte, pompende bewegingen het netwerk van lymfevaten vlak onder de huid geactiveerd. De lymfedrainage stimuleert de vochtopname door de lymfevaten en verhoogt de afvoer van weefselvocht.

  Trio Lipo
  Een ander afslanksysteem is Trio Lipo. Hierbij worden drie technieken gecombineerd in één behandeling. De eerste techniek is die met ultrasound, die ervoor zorgt dat er op de gewenste plek een hogere vetverbranding plaatsvindt. De tweede techniek is elektrotraining, die erop is gericht om spieren te verstevigen. De derde techniek is lymfedrainage (zie hierboven). Met Trio Lipo werk je op verschillende manieren aan een beter figuur.

  Lipo II / Lipo III
  De systemen Lipo II/III vormen hét alternatief voor liposuctie, en zijn in te zetten op plekken waar jij van overtollig vet af wilt. Laagfrequent ultrasone geluidsgolven maken eerst het overtollige lichaamsvet vrij. Vervolgens wordt het vet op een geheel natuurlijke manier afgebroken en afgevoerd. De resultaten zijn verschillend per persoon, maar gemiddeld zul je een vermindering van 2 tot 6 cm omtrek kunnen meten per behandeling. En het resultaat is definitief!

  Bodyformer
  De Bodyformer werkt op basis van spierstimulatie en bindweefselversteviging. Door deze methode wordt vetweefsel afgebroken en via de lymfe afgevoerd. Met deze methode kun je al na één behandeling centimeters kwijtraken!

  Gezondheidsstudio Afslanken Helmond biedt daarnaast programma’s aan om je lichaam en gezondheid weer in balans te brengen. Dit zijn ze:

  Oerdieet
  Bij het oerdieet eet je puur, onbewerkt eten zoals de oermens die at. Terug naar de natuur dus. Bij dit dieet eet je met name vers voedsel (met veel groenten en fruit) en streekproducten.

  Metabolic Balance
  Metabolic Balance is een programma voor een betere stofwisseling en gewichtsregulatie, dat is ontwikkeld door artsen en voedingswetenschappers. Met Metabolic Balance® volg je geen algemeen dieet voor iedereen, maar krijg je een op jouw stofwisseling toegespitst voedingsplan met een persoonlijke lijst van voedingsmiddelen. Deze worden opgesteld aan de hand van jouw actuele bloedwaarden en gezondheidsgegevens. Je kunt alles gewoon bij de supermarkt en (biologische) groenteboer halen. Er komen geen shakes of andere maaltijdvervangers aan te pas. Je verliest gewicht en blijft op het juiste gewicht!

  365-dagen-dieet
  Bij het 365-dagen-dieet eet je gezond, maar het programma is afgesteld op de caloriewaarden die berekend zijn bij het opstellen van je persoonlijke behandelplan.

  Ontzuren en ontslakken
  De tegenwoordige voedings- en eetgewoonten verstoren, net als stress en een ongezonde levensstijl, het zuur-base-evenwicht van je lichaam. Steeds vaker treedt er een verzuring op, waardoor allerlei ‘welvaartsziekten’ kunnen ontstaan. Verzuring kan klachten veroorzaken als haaruitval, acne, zweetvoeten, maag- en darmaandoeningen, migraine, gewrichtsklachten, slapeloosheid of huidproblemen.  Door de zuurgraad van je urine te laten meten, weet je of jouw lichaam aan het verzuren is. Gezondheidsstudio Afslanken Helmond adviseert cliënten die verzuurd zijn te ontslakken. Je wordt energieker, gezonder en slanker!

  SanaSlank
  De producten van SanaSlank bevatten veel eiwitten en weinig koolhydraten. Door het eten van weinig koolhydraten verlies je alleen je vetmassa en een klein beetje lichaamsvocht. De hoge hoeveelheid eiwitten zorgt ervoor dat de spiermassa zoveel mogelijk wordt behouden, waardoor de stofwisseling niet vertraagt en het jojo-effect wordt voorkomen.
  De SanaSlank producten zijn gemakkelijk te bereiden en hebben een verrassend lekkere smaak. Op dit moment kun je kiezen uit 250 eiwitrijke producten, waaronder ook veel kant-en-klare producten variërend van zoet tot hartig.

  Je kunt ook bij de studio terecht voor huidverbetering. Ook hiervoor biedt Gezondheidsstudio Afslanken Helmond verschillende systemen voor een mooiere huid:

  OxyGeneo
  De gezichtsbehandeling van OxyGeneo zorgt voor een natuurlijke zuurstofopname van je huid en verstevigt die zichtbaar. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen en elke huidskleur.

  Collageenlamp
  Zo rond je 25ste begint de huidveroudering en begint de stevigheid van je huid af te nemen, afhankelijk van je ­huidconditie. Met collageen-lichttherapie kun je je huid weer steviger laten maken. De collageenlamp gebruikt roodlicht met een golflengte van 570 tot 860 nanometer. Deze frequentie zorgt ervoor dat huidcellen aangezet worden tot een verhoogde productie van collageen, elastine en hyaluronzuur. Hierdoor wordt de huid steviger, en fijne lijntjes en vlekjes verminderen. Al na één behandeling merk je een betere hydratatie en doorbloeding van de huid. Met een kuur van 12 behandelingen zie je er weer stralend uit!

  Definitief ontharen met IPL
  ‘IPL’ staat voor ‘Intense Pulsed Light’ en is hoogenergetisch gepulseerd licht dat op de huid wordt gericht. Zo wordt er met de IPL een lichtflits op de huid afgegeven, waarna dit licht door het in de haar aanwezige pigment wordt omgezet in warmte en daardoor het haarzakje wordt vernietigd. Simpel gezegd wordt de haarwortel door de lichtflits vernietigd, waarna er geen haar meer uit kan groeien.
  Alle plaatsen waar overbeharing optreedt zijn te behandelen. Kies je voor ontharen met IPL, dan heb je na 10 tot 13 behandelingen, die om de 6 weken plaatsvinden,  een grote kans dat de hoeveelheid haar met wel 80 of zelfs 90% gereduceerd is.

  Een aantal behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering. Wil je meer weten? Neem dan contact op!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply