Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een ijskoude boost

  Lovehandles klinken leuker dan ze zijn. Want zeg nou zelf, je zit toch niet te wachten op die vetrolletjes rond je taille? En dat buikje is niet schattig, maar juist heel storend. Daar wil je graag zo snel mogelijk vanaf.

  Wat zou het geweldige oplossing zijn als je vetcellen wegsmelten als jij lekker in de zon ligt te bakken. Terwijl jij een mooi bruin kleurtje krijgt, worden je billen weer strak, je bovenbenen slank en zijn je onderkinnen als sneeuw voor de zon verdwenen. Tja, helaas zit dat er niet in. Maar wat de zon niet kan, kun je met kou wel bereiken. Met cryo-therapie ga jij slank de zomer in!

  Cryo21
  De Cryo21 is een apparaat waarvan de kop een temperatuur heeft van 8 graden onder 0. Door daarmee over je huid te gaan, koelt deze af van 34 graden naar ongeveer 4 graden zonder dat het koud aanvoelt. Voor je huid is dit geen probleem, maar je vetcellen kunnen hier niet tegen. Door de plotselinge kou gaan ze kristalliseren en verlaten uiteindelijk op een natuurlijke manier je lichaam om nooit meer terug te keren. Je bent voorgoed verlost van de vetcellen op de plaats waar je huid behandeld is! Het effect van de Cryo21 is te vergelijken met liposuctie, maar dan zonder operatie en hersteltijd.

  Verstevigend
  De Cryo21 is trouwens ook toe te passen op gebieden van je lichaam die van hun stevigheid hebben verloren. Denk maar eens aan de ‘kipfiletjes’ aan je bovenarmen, de binnenkant van je bovenbenen, je slappe buik en borsten et cetera. De behandeling verstevigt en versterkt je spieren, versnelt je bloedsomloop en verwijdert en vermindert cellulite. Kortom: het geeft de behandelde zones een flinke boost.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply