Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Meer rust, meer genieten

  Een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimd hoofd. Een mooie zin, maar als jij een echte sloddervos bent, is opruimen een hele opgave. Je probeert geregeld je huis op orde te krijgen, maar een dag later is het overal weer een troep. Hebben die spullen soms pootjes?

  Je zou zo graag een overzichtelijk huis hebben, net zoals op de plaatjes in de woonbladen. Helaas lijkt het in jouw huis meer alsof er net een ontploffing heeft plaatsgevonden. Wat je ook probeert, het lukt je maar niet om de chaos te veranderen in een ordelijk geheel. Helpende handen zijn dan erg welkom! Want opruimen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het is de kunst van inzicht en dat kun je leren inzien. Om een opgeruimde omgeving te hebben, is balans nodig. Balans in jouw leven en balans in jouw opruimmethodes. Samen met opruimcoach Tineke ten Brug ga je ontdekken wat de oorzaken van de rommel in jouw huis zijn. Is het ook een chaos in je hoofd? Heb je het te druk? Of heb je moeite met weggooien? Vervolgens maken jullie samen een opruimplan en coacht Tineke jou bij het opruimproces. Ook jij kunt veranderen en een opgeruimd huis en een ontspannen hoofd krijgen. Eerst met wat hulp, zodat je weer in balans komt en het opruimen uiteindelijk zelf kunt. Zo ga je opgeruimd het nieuwe jaar in!

  Meer rust
  Tineke helpt ook mensen die in hun laatste levensfase zitten en zelf alvast willen bekijken wat ze nog willen houden en wat ze kwijt kunnen. Dan zadelen ze hun toekomstige nabestaanden niet op met het uitzoekwerk en krijgen ze zelf meer rust in hun hoofd omdat ze in een opgeruimde omgeving zijn. Zo kunnen ze al hun energie nog besteden aan zichzelf en hun naaste omgeving.

  Tineke: ‘Van oorsprong ben ik verpleegkundige met ervaring in de gehandicapten- en geestelijke gezondheidszorg. Daarna heb ik gewerkt als docent aan de opleiding voor verzorgenden en ervaring opgedaan met individuele begeleiding in de thuissituatie. Door de jaren heen is het mij opgevallen dat mensen vaak beter functioneren in een opgeruimde leefomgeving. Ik ben mij daarin gaan verdiepen en heb de Opleiding voor Professional Organizing voor Particulieren (OPOP) bij De Huishoudcoach (Els Jacobs) gedaan. Ik ben daar zó enthousiast van geworden, dat ik mijn eigen bedrijf als opruimcoach ben gestart.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply