Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
  • Maak je huid summer-proof
    Rate this post

    De zomer is een heerlijke periode, maar helaas heeft de zon wel wat ongewenste effecten op je huid, ­zoals uitdroging. Dit wil je natuurlijk voorkomen,
    en gelukkig kan dat ook. 

    Bij Beautysalon Sandra van Ooijen kun je een afspraak ­maken voor de Summer Skin Booster Treatment, een ­weldaad voor de huid! Deze stimulerende en intens ­hydraterende behandeling voorziet een dorstige huid weer van de nodige hydratatie, waardoor cellen weer optimaal gevuld worden en de huid weer veerkrachtig wordt. Deze bijzondere behandeling dankt haar kracht en effectiviteit aan de heilzame werking van zuiver Zwitsers thermaal water. Deze behandeling is in te zetten voordat je op vakantie gaat voor de weerstand en bescherming, maar ook juist na een zonnige vakantie voor een herstellende en kalmerende aanpak.

    Beautysalon Sandra van Ooijen werkt met:
    -LOOkX Skincare. Deze derma-effecthuidverbeteringslijn is echt top op het gebied van vernieuwing, en is ­gespecialiseerd in natuurlijke huidverjonging.
    -Janssen Cosmetics, een Duitse cosmeceuticallijn met een breed assortiment huidverzorgende producten.
    -Manage Your Skin, een complete verzorgingslijn voor de man. Alle producten bevatten een hoge concentratie werkstoffen, werken anti-aging, kalmeren en hydrateren.
    -LOOkX Make-up. Dit is de enige make-uplijn die de huid ook echt verzorgt, beschermt en helpt om huid­veroudering tegen te gaan.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply