Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Het zit hem in de kleine dingen’

  Afscheid nemen van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. De momenten net na het overlijden, de moeilijke tijd tot de begrafenis of crematie en ook de uitvaartplechtigheid zelf blijven je de rest van je leven bij. Door de tijd te nemen voor een persoonlijke aanpak, probeer ik de nabestaanden alle keuzes bewust te laten maken en belangrijke beslissingen zelf te laten nemen.

  Ik heb al ruim tien jaar een kleinschalige uitvaartonderneming, gericht op persoonlijke uitvaarten. Dit houdt in dat ik samen met de nabestaanden een crematie of begrafenis organiseer die zo goed mogelijk past bij de overledene.
  Mensen denken wel eens dat een persoonlijk afscheid betekent dat er van alles uit de kast wordt gehaald om de gebeurtenis zo bijzonder mogelijk aan te kleden en dus ook wel heel duur zal zijn. Maar het zijn juist vaak de kleine dingen die van waarde zijn.
  Je kunt bijvoorbeeld voor de rouwkaart een foto gebruiken van iets wat de overledene kenmerkte of van een plek die de familie dierbaar is. Bij een bloemstuk voor iemand die van tuinieren houdt zouden we bloemen uit de tuin kunnen gebruiken. Er kan een lied gezongen worden dat iemand mooi vond. Misschien wilt u de condoleance of dienst thuis houden of in een restaurant bij u in de buurt?

  Mooi, persoonlijk afscheid
  Door de tijd te nemen voor een persoonlijke aanpak, ­probeer ik de nabestaanden alle keuzes bewust te laten maken en belangrijke beslissingen zelf te laten nemen. Zo kan een mooi, persoonlijk afscheid ontstaan dat past bij de overledene én de nabestaanden.

  Ik verzorg uitvaarten in de regio Apeldoorn, Epe, Deventer, Zutphen en Arnhem, dus ook in de kleinere plaatsen rond deze steden kom ik u graag helpen. U kunt mij dag en nacht bellen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply