Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Stop de huidveroudering!

  Je huid heeft veel te lijden onder externe invloeden, zoals UV-licht, kou en centrale verwarming. Maar ook leeftijd, stress en bepaalde eet- en ­gedragspatronen brengen schade toe aan je huid. Rimpels, acne, ­littekens, grove poriën, vroegtijdige huidveroudering, pigment of een slappere huid zijn dan het ongewenste gevolg. Gelukkig zijn er mogelijkheden om je huid er weer jonger, gladder en frisser uit te laten zien!

  Anti-ageing & Skin lounge Esther’s Choice is onlangs ­omgetoverd tot een exclusief anti-ageingcentrum. Esther’s Choice is al meer dan tien jaar een begrip in de regio, en kan ook in de rest van het Noorden rekenen op steeds meer trouwe fans. Eigenaresse Jeanette Cordes: ‘Onze salon is de laatste jaren gegroeid en blijft dat nog steeds doen. Mijn team en ik zijn een groot voorstander van natuurlijke huidverjonging; in ieder geval zolang het kan. Met de nieuwste ingrediënten en apparatuur zijn geweldige resultaten te boeken. We gebruiken met veel plezier en succes de producten van LOOkX Skincare, een huidverbeteringsmerk dat bekendstaat om zijn innovatieve werkstoffen en technologieën. Nu we als eerste salon in Noord-Nederland een ‘powered by LOOkX’ samenwerking zijn aangegaan, kunnen we nóg mooiere resultaten behalen op het gebied van huidverbetering en anti-ageing. Op 13 mei zijn we officieel als ‘powered by LOOkX’ salon van start gegaan. De belangstelling en reacties op de geheel nieuw verbouwde salon zijn overweldigend!’
  Het ‘powered by LOOkX’ concept
  LOOkX heeft een uniek salonconcept ontwikkeld, speciaal voor huidspecialisten die zich willen onderscheiden en professionaliseren om zo hun salon naar een hoger niveau te brengen: ‘powered by LOOkX’. ‘Powered by LOOkX’ salons hebben een eenduidige inrichting en uitstraling, maar met behoud van eigen naam en logo. Behandelingen zijn afgestemd op de nieuwste ontwikkelingen in anti-ageing en huidverbetering, waardoor klanten profiteren van de hoogst haalbare resultaten. Daarnaast zijn er in iedere ‘powered by LOOkX’ salon een shopping experience-ruimte en een unieke skin bar voor huidmetingen met medische meetapparatuur.

  Loop eens binnen voor een behandeling aan de nail bar, brow bar of – als eerste in Nederland – in de anti-ageing LED room. Je hoeft geen afspraak te maken!

  Over LOOkX
  LOOkX Skincare is geschikt voor elk huidtype en biedt veel meer voordelen dan reguliere huidverzorgingsmerken. Wie de producten probeert, ontdekt al gauw dat achter de luxe texturen en weelderige geursensaties exclusieve technologieën schuilgaan die voor werkelijke resul­taten zorgen. LOOkX ontwikkelt producten die de diepere huidlagen bereiken, daar waar huidverbetering begint, op basis van een wetenschappelijke benadering van de huid en al haar functies. Omdat er hoge eisen aan het kwaliteitsniveau en de veiligheid van de producten worden gesteld, wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, effectieve en zeer verzorgende ingrediënten uit het beste ­biotechnologisch laboratorium van Europa.

  V.I.P. Nights
  Om het voor Nederland nieuwe concept te vieren, worden er exclusieve V.I.P. Nights georganiseerd. Iedere avond heeft zijn eigen thema, en na een bezoekje aan een gezellige V.I.P.-avond is de be­zoeker volledig in de watten gelegd en heeft zij of hij persoonlijke beauty­informatie gekregen om nóg meer te gaan stralen. Iedere maand wordt er een V.I.P.-avond gehouden. Je kunt je opgeven voor de V.I.P. Nights via info@estherschoice.nl of in het instituut zelf. Alle V.I.P.-avonden zijn gratis, maar er zijn wel een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vraag in de salon naar overige leuke kennismakingsacties.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply