Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Centimeters verdwijnen als sneeuw voor de zon
  4/4 - (1 stemmen)

  Je hebt al het juiste gedaan om af te vallen, door goed te eten en te sporten, maar het lukt je maar niet om de laatste vetrandjes weg te krijgen. Maar je wil ook geen liposuctie ondergaan. Herkenbaar? Cryolipolyse is de oplossing!

  Cryolipolyse is een nieuwe manier van plaatselijke vetverwijdering op je buik. Het is dus geen methode om mee af te vallen, maar een manier om op bepaalde plekken vet te laten verwijderen, zonder dat er een operatie aan te pas komt. En het resultaat is blijvend!

  Hoe werkt het?
  Tijdens een behandeling wordt een behandelkop geplaatst op je buik, ‘lovehandles’ of ‘zadeltassen’, waar je graag af wilt van overtollig vet. De behandelkop zorgt ervoor dat de vetcellen afgekoeld worden tot 8 graden Celsius. Het gevolg is dat de vetcellen afsterven en op een natuurlijke manier door je lichaam worden afgevoerd. Daar staat het woord ‘cryolipolyse’ dan ook voor: ‘cryo’ = ‘kou’, ‘lipo’ = ‘vet’ en ‘lyse’ = ‘cellen vernietigen’. Tijdens de behandeling wordt er geen omliggend weefsel aangetast. Er is een zichtbare afname van het vetweefsel tot maar liefst 25% van de vetlaag, wat overeenkomt met 2 tot 5 centimeter vet.

  Over Aesthederm Skin & Laser Clinic
  Vrouwen en mannen kunnen bij Aesthederm Skin & Laser Clinic terecht voor allerlei huidverbeterende gezichts- en lichaamsbehandelingen. Deze behandelingen zijn veilig voor je huid, zodat je geen onverantwoorde risico’s loopt. In de Clinic wordt dan ook niet gesneden en er wordt niets ingespoten. Je voelt geen pijn tijdens de behandelingen en je hebt geen herstelperiode nodig. Voorafgaand aan een behandeling krijg je een uitgebreide intake, waarin je kunt aangeven wat je wensen zijn. Dan kan een passende oplossing voor jou worden gevonden. Er wordt altijd de tijd genomen voor je.

  De Clinic is gevestigd in Sportspalace in de wijk de Huet, met gratis parkeergelegenheid. Maak een afspraak voor een gratis intake en een persoonlijk advies. De koffie staat klaar!

  De voordelen van cryolIpolyse:
  – Vet kwijtraken op buik, ‘lovehandles’ en ‘zadeltassen’
  – Bewezen resultaten
  – Een behandelserie bestaat uit minimaal 3 sessies
  – De kwaliteit van de huid wordt verbeterd
  – Geheel veilige en pijnloze behandeling
  – Geen herstelperiode nodig

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply