Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Permanente make-up: meer dan het zetten van een simpel lijntje
  Rate this post

  Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uitzien. Wenkbrauwen bepalen daarbij de expressie in je gezicht. En om die expressie mooier te maken, is permanente make-up (PMU) een prima hulpmiddel.

  Met behulp van een heel dunne naald breng ik een speciale, huidvriendelijke kleurstof in de tweede huidlaag. Die blijft meestal ongeveer twee jaar zitten en vervaagt heel langzaam. Permanente make-up geeft je altijd een verzorgd en fris uiterlijk. Het ziet er heel natuurlijk uit.
  Voor het pigmenteren van de wenkbrauwen gebruik ik de hairstroketechniek. Hierbij prefectioneer ik je eigen wenkbrauwen door het plaatsen van flinterdunne ‘haartjes’ met een heel dun naaldje. Ik help ook klanten met de haarziekte alopecia. Deze klanten hebben helemaal geen wenkbrauwen.

  Kwaliteit
  Als je kiest voor permanente make-up, ga dan wél naar een kwaliteitsstudio die aangesloten bij de NSGP! Het zetten van permanente make-up is namelijk meer dan zetten van een simpel lijntje. Er komt veel kennis bij kijken. Je bent namelijk bezig met iemands huid, en je wil als klant erop kunnen vertrouwen dat je goed geholpen wordt. De boven- en ondertoon van de huid zijn bijvoorbeeld heel belangrijk. Ik ben opgeleid tot specialiste in permanente make-up bij de academie van Irma Hulscher en heb daar alle specialisaties geleerd. Zo weet ik van alles over kleurenleer en pigmenten, en over wat er ónder de huid gebeurt. Verder volg ik nog steeds regelmatig perfectie­trainingen en masterclasses om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken.

  Microblading
  De nieuwste techniek binnen de permanente make-up is microblading. Deze techniek komt uit Azië en is heel anders dan de gebruikelijke technieken met een apparaat. Bij microblading zet ik de permanente make-up met de hand met behulp van flinterdunne mesjes. Daardoor krijg je een heel natuurlijk resultaat dat bijna niet van echt te onderscheiden is. Ik ben gecertificeerd voor het werken met microblading, en ik heb mijn opleiding van een half jaar gevolgd aan de Branko Babic Phibrows academie, de bekendste academie in de wereld op het gebied van microblading, waar ik in gespecialiseerd ben.

  PMU na chemobehandelingen
  Ik krijg in mijn salon vaak vrouwen met borstkanker, die helemaal in paniek zijn: ‘Mijn wenkbrauwen vallen uit! Wat moet ik doen?’ Ook die vrouwen kan ik helpen om weer mooie, volle wenkbrauwen te krijgen. Ik help ze het liefst ná de chemobehandelingen, want de huid moet eerst tot rust gekomen zijn voordat ik de pigmenten inbreng. Er kunnen namelijk veranderingen in de huid optreden, en bovendien kan het zo zijn dat de wenkbrauwharen alweer aan teruggroeien zijn.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply