Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Je huid naar de sportschool
  Rate this post

  Huidbehandelingen worden vaak gezien als een extraatje. Terwijl een gezonde, mooie, egale huid eigenlijk heel normaal zou moeten zijn! Je realiseert het je misschien niet, maar je gezicht heeft het zwaar te verduren. Met al die verschillende invloeden van buitenaf moet je huid zich goed kunnen verweren. Denk maar aan de blootstelling aan zonlicht, uitlaatgassen, bacteriën… En dat proberen we dan vaak te maskeren door make-up te gebruiken, terwijl pukkeltjes, eczeem, rimpels en verslapping van je huid eigenlijk laten zien dat je huid hulp nodig heeft.

  Je kunt het vergelijken met de wens om een afgetraind lichaam te krijgen: dat lukt niet als je maar eens in de paar weken naar de sportschool gaat. Spieren moeten worden getraind. Die 100 push-ups kun je niet in één dag. Je maakt een trainingsprogramma en bent gefocust op het resultaat dat je wilt behalen. Met je huid is dit niet anders!

  Fase 1: De huid opruimen
  De bovenste laag van je huid, de opperhuid, bestaat uit dode huidcellen. De opperhuid wordt naarmate we ouder worden zó dik, dat er narigheden in ontstaan. Je huid verslechtert, en er ontstaan huidproblemen.
  Om dit te voorkomen, moeten de dode huidcellen worden verwijderd. Wanneer je deze niet verwijdert, kunnen de voedende producten niet goed doordringen in de onderhuid. En juist in de onderhuid gebeurt het allemaal: daar bevinden zich de cellen die ervoor moeten zorgen dat jij een stralende huid krijgt.
  Tijdens deze fase zorgen we ervoor dat de opperhuid zo dun mogelijk wordt, zodat de conditie en de weerstand van je huid beter wordt. Hierna kunnen we werken aan het opbouwen van je huid.

  Fase 2: Opbouwen
  De behandelingen hebben je huid opgeschoond, de weerstand verbeterd en een frisse start gegeven. Nu kunnen we verbetering gaan eisen van je huid. Je hebt waarschijnlijk al gemerkt dat je huid veel meer is gaan stralen. In deze fase is het belangrijk om te beginnen met het opbouwen van je huid. Deze opbouwende behandelingen gaan het door jou gewenste resultaat waarmaken. In de sportschool zou dit dus het moment zijn dat je keihard gaat trainen om dat afgetrainde lijf te bereiken. Het opbouwen doen we door verschillende technieken in te zetten, aangepast op jouw huidbeeld en wensen. Voeding is daarbij net zo belangrijk. Daarom kijken wij samen naar jouw voedingspatroon en welke invloed voeding heeft op jouw huid. Daarna activeren we met de juiste vitamines en mineralen je huid. Hierna ziet je huid er stralend en fris uit. Jouw droomhuid is gerealiseerd! En nu wil je het resultaat natuurlijk vasthouden.

  Fase 3: Onderhouden
  Je gedroomde resultaat is werkelijkheid geworden. Daar heb je hard aan gewerkt! Maar net als wanneer je een afgetraind lichaam hebt gekregen door veel te sporten, kun je niet teruggaan naar je oude gewoonten. Niet meer naar de sportschool gaan, betekent dat je lichaam weer zal teruggaan naar de oude staat. En weer is dit ook met je huid het geval. Blijven onderhouden is net zo belangrijk!

  Wie zijn wij?
  Delia Skin Clinic wordt gerund door Sylvia en haar dochter Delia. ‘Onze passie is jouw droomhuid te realiseren! Wij zijn ervan overtuigd, dat de verbetering van de huid van binnen én buiten komt. Met ons deskundige team gaan wij voor het beste resultaat. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste technieken en behandelingen. Wij doen ons werk daarom ook met ontzettend veel plezier, passie en liefde. Daar waar de meeste specialisten stoppen, gaan wij altijd een stapje verder! Kortom: wil jij een mooie, stralende en egale huid? Dan zit je bij ons op het goede adres.’

  Wist je dat wij de populairste online salon zijn?

  News!

  Delia Skin Clinic doet mee aan de nominaties van de Beauty Awards 2019. De Beauty Awards zien wij als de hoogste nominatie die wij in Nederland kunnen bemachtigen. Het is de meest prestigieuze vakprijs in de branche. Er zijn drie categorieën waarvoor je je kunt aanmelden: Schoonheidsspecialist van het jaar, Schoonheidssalon van het jaar en Newcomer of the year. De vakjury buigt zich over alle inzendingen, waarbij gekeken wordt naar diverse aspecten van ondernemerschap, vakspecialisme en marketing en communicatie. De beste inzendingen worden beloond met een nominatie voor de Beauty Awards 2019, die in januari 2019 bekend worden gemaakt.
  Het meedoen aan de Beauty Awards 2019 zien wij als een enorme uitdaging. Wij hadden het mooie getal 2020 in gedachten om aan de Beauty Awards mee te doen. Twee weken voor de deadline van de inzendingen hebben wij toch besloten om deel te nemen. We hebben dan ook alles op alles gezet om hier een groot succes van te maken. Daarnaast hebben wij een enerverende tijd achter de rug en een fantastische groei mogen doormaken. Binnen een paar jaar tijd is (met heel hard werken en genieten) Delia Skin Clinic uitgegroeid tot een next level bedrijf. Wij zijn zeer dankbaar voor alles wat wij de afgelopen jaren hebben mogen meemaken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply