Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Aanstaande bruid opgelet: zo bereid je je voor op je bruiloft in de laatste paar weken!

  Ga jij bijna trouwen? Dan staat jou een leuke en vooral spannende tijd te wachten. Naarmate de tijd vordert en jouw trouwdag dichterbij komt, kunnen de spanningen namelijk hoog gaan oplopen. Daarom is een goede voorbereiding in de laatste paar weken voor de bruiloft van groot belang. Als je je goed voorbereidt, ben je er namelijk van verzekerd dat je alles op tijd hebt geregeld en de bruiloft een groot succes wordt. Benieuwd hoe je je als bruid in de laatste paar weken voor je bruiloft kunt voorbereiden? Wij geven je wat goede tips!

  Loop je trouwschoenen in
  Heb je trouwschoenen aangeschaft? Dan kan het een verstandig idee zijn om deze alvast van tevoren goed in te lopen. Tijdens je bruiloft dien je hier namelijk best een tijd op te staan en mee te lopen, dus dan kun je er maar beter voor zorgen dat ze goed ingelopen zijn. Je wilt tenslotte voorkomen dat jij op de dag van de bruiloft pijnlijke voeten krijgt, omdat je jouw nieuwe trouwschoenen voor het eerst aantrekt.

  Verzorg je huid
  Op de belangrijke dag wil je natuurlijk het liefst dat jouw huid er mooi uitziet. Om je voor te bereiden op je bruiloft, kun je ervoor kiezen om jouw huid in de laatste paar weken voor de bruiloft extra goed te verzorgen. Gebruik wat vaker een goede crème en verwen je huid regelmatig met een lekker masker. Als je in de laatste paar weken voor je bruiloft extra veel aandacht besteedt aan jouw huid, zal het er op de trouwdag zelf vast mooi en verzorgd uitzien!

  Regel je make-up
  Bruidsmake-up: voor velen een belangrijk onderdeel van de bruiloft. Als jij een liefhebber bent van make-up, wil je natuurlijk dat jouw make-up er perfect uitziet op de bruiloft. Als je zelf goed bent in make-up, kun je zelf jouw bruidsmake-up kiezen, maar het is ook een aanrader om je bruidsmake-up door een specialist te laten doen. Zo kun jij je volledig focussen op de bruiloft zelf en hoef je je niet druk te maken als jouw make-up even niet goed lukt. Kies je ervoor om iemand jouw bruidsmake-up te laten doen? Zorg er dan voor dat dit definitief vaststaat. Je wilt tenslotte voorkomen dat je op de dag zelf zonder make-upspecialist zit. Wat je vaak kunt doen, is vooraf oefenen met de bruidsmake-up. Je kunt aangeven aan jouw make-upspecialist wat je mooi vindt en wat niet. Zo kun je samen met jouw make-upspecialist ontdekken wat jouw definitieve make-up-look wordt voor de bruiloft.

  Sieraden
  Ook niet geheel onbelangrijk: de sieraden. Sieraden kunnen jouw uitstraling nog een extra boost geven op jouw trouwdag. Bruidssieraden zijn dan ook zeker van groot belang, want hiermee zul je er nog mooier uit komen te zien. Van oorbellen tot armbanden en van haaraccessoires tot kettingen: bruidssieraden geven jouw uitstraling net dat beetje extra. Het is dus zeker een aanrader om bruidssieraden te kopen voor jouw bruiloft.

  Ben jij van plan om bijvoorbeeld op het strand te trouwen? Dan hoef je natuurlijk geen trouwschoenen aan te doen. Wat leuk is om dan te doen, is om te kiezen voor een enkelbandje. Dit staat chic en staat vaak mooi in combinatie met jouw trouwjurk.

  Pedicure en manicure
  Wat echt een aanrader is om te doen voor je bruiloft, is het bezoeken van een pedicure en manicure. Het is verstandig om dit in de laatste week voor jouw bruiloft te doen, omdat zo het resultaat het mooiste is. Mooie nagels zijn een must op jouw bruiloft, want hier gaat veel aandacht naartoe als jij jouw mooie trouwring aan anderen laat zien.

  Pas je trouwjurk
  Het kan geen kwaad om een paar weken voor de bruiloft nog even je trouwjurk te passen. Waarschijnlijk is er niets veranderd, maar het is goed om het zekere voor het onzekere te nemen. Kijk of alles mooi staat en goed zit. Zo ben je ervan verzekerd dat jij straalt op de bruiloft!

  Kortom: in de laatste weken kun je als aanstaande bruid nog best wat regelen. Echter zal dat allemaal de moeite waard zijn, want het is tenslotte allemaal voor een van de mooiste dagen van jouw leven. Laat die bruiloft maar komen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply