Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Botox- of fillerbehandeling: iets voor jou?
  Rate this post

  Het klinkt zo leuk: je bent zo jong als je je voelt. En in wezen is dat ook zo, maar als je in de spiegel kijkt, zie je toch echt dat je geen 20 meer bent. En ook al verzorg je je huid nog zo goed, je kunt de eerste tekenen van het ouder worden, lachrimpeltjes, een slapper wordende huid, lijntjes en rimpels, zelf niet tegengaan. Er zijn verschillende methodes om móói oud te worden. Met botox of fillers kun je er nét wat beter uitzien!

  Wat is nu precies het verschil tussen botox en fillers en hoe lang is het resultaat zichtbaar? Botox heeft twee effecten: het blokkeert de prikkeloverdracht van zenuwen naar de spieren, waardoor de werking van de spieren afneemt of stil komt te liggen. Na enkele maanden herstelt de spieractiviteit volledig. Botox kan ook de werking van zenuwen die de zweetklieren prikkelen blokkeren, waardoor voorkomen wordt dat de klieren zweet produceren.
  Botox wordt niet alleen gebruikt voor een rimpelbehandeling (wenkbrauwlift, kraaienpootjes, frons en voorhoofdrimpels), maar ook tegen migraine, overmatig zweten en tandenknarsen. Het effect duurt in eerste instantie 3 tot 4 maanden, maar als je het vaker gebruikt, is er een opbouw tot 6 maanden, zodat je ongeveer 1 jaar plezier hebt van een botoxbehandeling.

  Fillers
  Door de normale veroudering krimpt het skelet van het hoofd en neemt het steunweefstel (collageen, elastine, spieren, vet enzovoort) in het gezicht af. Fillers (op basis van hyaluronzuur) zijn bij uitstek geschikt voor het herstellen van volumeverlies of het opvullen van rimpels. Je hebt ongeveer een jaar plezier van een behandeling met een hyalurozuur filler. Hyaluronzuur is een stofje dat van nature in de huid voorkomt en daar een hydraterende en verstevigende werking heeft. Het kan zonodig actief worden opgelost wat voor een extra stukje veiligheid zorgt. Eventuele tijdelijke bijwerkingen, risico’s en meer infor­-ma­tie kun je vinden op onze website:www.bodyclinic.nl.

  Dankbaar werk
  Onze kliniek in Duiven bevindt zich in een monumentale boerderij aan de Ploenstraat 30. Leonie de Noo (BIG-nummer 19054172401) is onze zeer bekwame arts in onze kliniek in Duiven: ‘Mijn medische carrière ben ik begonnen als huisarts en na een omzwerving van een paar jaar in New York ben ik in 2010 begonnen als cosmetisch arts bij de The Body Clinic; een heel leuke afwisseling! Was ik eerst bezig met zieke mensen, nu zijn mijn cliënten over het algemeen kerngezond. Het is dankbaar werk om iemand er mooier te laten uitzien en tegenwoordig kan dat zonder invasieve ingrepen zoals operaties. Met injectables en huidproducten kunnen we heel mooie en duurzame resultaten behalen. Als je er goed uitziet, voel je je ook goed en straal je dat uit. Wees welkom in onze prachtige kliniek in Duiven voor een gratis kennismaking!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply