Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een haarvrije huid? Dat kan!
  Rate this post

  Scheren gaat lekker snel, maar het gevolg is vaak beschadigingen van de bovenste huidlaag, rode bultjes en jeuk. De volgende dag hebben we alweer stugge stoppels, en soms zelfs ingegroeide haren. Kies voor definitief ontharen!

  Na 3 tot maximaal 6 behandelingen kun je definitief verlost zijn van haargroei op ongewenste plekken. De LightSheer Diodelaser is de Rolls-Royce onder de lasers. Daar waar bij andere vormen van ontharing klanten vaak na een bepaalde periode moeten terugkomen voor een nabehandeling, hoeft met deze methode het behandelde gebied daarna nooit weer aangepakt te worden. De LightSheer produceert een zeer geconcentreerde lichtstraal die de haarwortel vernietigt zonder schade aan te brengen aan de huid. Ongewenste haargroei is op die plaats vervolgens niet meer mogelijk.
  Ook beschikt de LightSheer over een uniek koelsysteem, waardoor de huid tijdens het vrijkomen van de laserenergie tot 5°C wordt gekoeld. Doordat de laserstraal een doorsnede heeft van 1 vierkante centimeter, kunnen veel haarzakjes tegelijk worden vernietigd. Hierdoor is het mogelijk om grote gebieden zoals de oksels of de bikinilijn, maar ook hele armen, benen of zelfs de gehele rug te behandelen. Door de hoge effectiviteit van de Diodelaser zijn de kosten voor de totale behandeling verrassend laag. Bovendien zijn met de LightSheer Diodelaser, in tegenstelling tot andere ontharingslasers, vrijwel alle huidtypes, van licht tot donker, zeer goed te behandelen.De Laserontharingskliniek heeft inmiddels zeven vestigingen, waaronder een in Doetinchem. De medewerksters zijn alle gediplomeerde lasertherapeutes. De behandelingen zijn op afspraak, en kunnen dagelijks plaatsvinden, ook ‘s avonds en op zaterdag.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply