Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Voel je prachtig in je eigen vel
  Rate this post

  Je staat rustig op, kijkt in de spiegel. Je staat er eventjes van te kijken. Wat is dat nu, weer een nieuw bultje? Dat terwijl er gisteren nog helemaal niets zat. Je eens zo veelbelovende dag heeft al een eerste domper te pakken. En het moet nog beginnen.

  Maar goed, je laat het er niet bij zitten. Vol goede moed stap je naar de drogisterij. Eenmaal daar zakt die moed langzaam weer in je schoenen. Het schap van de drogisterij ligt vol met verschillende crèmes en potjes en tubetjes, met allerlei verschillende producten om je probleem mee aan te pakken. Sommige producten doen wat ze beloven, maar van andere kan het probleem alleen maar erger worden. Hoe kun je toch een goede keuze maken?

  Weten waar je moet zoeken
  Je kunt uit het niets te maken krijgen met allerlei vervelende huidproblemen. Voor veel problemen zijn goede oplossingen te vinden, maar je moet wel weten waar je moet zoeken. Wees gerust, je hoeft het niet helemaal in je eentje te bedenken. Een schoonheidsspecialiste kan namelijk precies ontdekken welke producten werken voor jouw huid. Zo kun je veel gerichter je problemen aanpakken en voorkomen dat ze vervolgens terugkomen.

  Het mooiste uit jezelf halen
  ‘Ook als je naar een schoonheidsspecialist gaat, komt 80% van de huidverbetering die je bereikt door wat je thuis doet,’ vertelt Chantal Stienstra van Belle Peau by Nannic. Chantal is inmiddels vier jaar schoonheidsspecialist en helpt samen met haar collega Renée van Asperen mensen om het mooiste uit zichzelf te halen. ‘Ik vergelijk het altijd met de tandarts. Je komt maar twee keer per jaar op controle, maar poetst je tanden wel twee keer per dag. Waarom zou je jouw huid niet net zo intensief verzorgen?’ Huidverbetering is zo een samenwerking tussen specialist en klant, vertelt ze. ‘Ik probeer onze klanten ook eigenlijk altijd iets te leren naast de behandeling. Producten die geschikt zouden zijn, hoe je ze moet gebruiken, wat je juist moet vermijden: alles wat goed is om te weten als je zelf aan de slag gaat.’

  Je eigen visitekaartje
  Chantal vertelt dat huidproblemen vaak erg zichtbaar zijn en dat het daarom juist belangrijk is om ze aan te pakken, aangezien ze tot ver onder de huid door kunnen dringen. ‘Mensen onderschatten wat huidaandoeningen zoals acne met iemand kunnen doen.’ Iemand kan er diep ongelukkig van worden, vertelt ze, en uiteindelijk minder of zelfs niet meer naar buiten willen gaan, uit schaamte voor de aandoening. ‘Je gezicht is je eigen visitekaartje. Mensen kijken anders naar je wanneer de aandoening er niet is. Daarom kan ik, door de aandoening te behandelen, je helpen je zelfvertrouwen weer te herpakken!’

  Balanced Skin Program
  Wil je aan de slag gaan met goede huidverzorging en aandoeningen aanpakken, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan heeft Chantal een totaaloplossing voor je ontwikkeld. Het Balanced Skin Program geeft je een jaar lang ondersteuning en producten, voor een vast bedrag per maand. Je begint met een gratis intake, waarbij ze de huid analyseert en het behandelplan opstelt. Daarna kom je een aantal keer in het jaar op bezoek om de conditie van je huid te bekijken, nieuwe producten mee te nemen en gewoon even bij te kletsen. ‘Ik wil mensen zo veel mogelijk zorgen ontnemen. Je hoeft nergens aan te denken, nergens op te letten.’ vertelt Chantal. Ze regelt daarom alles voor je, zodat je het hele jaar de juiste producten in huis hebt om jouw huid in topconditie te krijgen.

  Radiofrequentie
  Met deze behandeling kun je van alles: rimpels verminderen, je huid verstevigen en collageenaanmaak stimuleren, om enkele effecten te noemen. Hiervan wordt de huid zachter, soepeler en kun je klachten als acne aanpakken. Je huid wordt behandeld met radiogolven, die diep in de huid door weten te dringen, waardoor de conditie van je hele huid verbetert. Al deze effecten maken radiofrequentie ook een mooie aanvulling op de andere behandeling!

  Bindweefselmassage
  Met de bindweefselmassage kun je de diepere huidlaag masseren. Zo kun je de toe- en afvoer van de huid verbeteren. Je huid wordt je huid gezonder, strakker, vitaler en kan bovendien uit zichzelf beter producten opnemen. Dit maakt het een mooie anti-aging behandeling en geschikt voor inactieve acne en littekens die eerder door acne zijn ontstaan.

  Belle Peau By Nannic
  Chantal Stienstra zet zich met haar salon Belle Peau by Nannic in om de huidconditie van mensen te verbeteren en problemen aan te pakken. Chantal maakt gebruik van de producten van Nannic. Deze hebben een hoge concentratie werkende stoffen waardoor je maar weinig hoeft te gebruiken om je resultaten te behouden. De producten zetten vervolgens de huid zelf aan het werk om je problemen aan te pakken. Iedereen verdient het om zich goed te voelen in hun eigen huid. Soms heeft je huid enkel een duwtje in de juiste richting nodig om dit te bereiken!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply