Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De wereld van Inge B by Emma Bo
  Rate this post

  M’n eerste lustrum: al 5 jaar mag ik de Aarkade 5 ‘mijn schip’ noemen! Met 5 bemanningsleden besturen wij Inge B by Emma-Bo elke dag weer vol passie, creativiteit, liefde en volle overgave. Een handvol geluk!

  Ik ben de benjamin in het hele plaatje met mijn 28 jaar. Volgens Karin ben ik de ‘bengel-benjamin’: ‘de jongste maar zeker niet de minste; iemand die ambitieus is, slim, vernieuwend, weet wat ze wil, haar handen uit de mouwen steekt en niet op haar mondje is gevallen’. Een behoorlijk compliment waar ik wel een kleur van kreeg.

  Wij ervaren een liefde voor elkaar die oneindig is en waarin elkaars wensen en kwaliteiten worden belicht. Dat vind ik persoonlijk ook heel belangrijk. Dat je doet wat je leuk vindt. Dat is wat mij betreft de basis voor geluk, zowel zakelijk als privé. En dat doen we hier allemaal, stuk voor stuk, met elkaar. Samen sterk, samen één.

  In de loop der jaren heb ik heel bewust gekozen voor een gezelschap dat wat meer ervaring van het leven heeft genoten; zowel werk-ervaring als levens-ervaring. Bij hen vond ik meer aansluiting qua instelling van het leven en werkhouding dan dames van mijn eigen leeftijd. En ik vind het dan ook jammer om te horen dat ‘ervaren mensen’ worden ‘wegbezuinigd’ en moeilijk aan weer nieuw werk kunnen komen vanwege hun leeftijd.

  Ik prijs mezelf juist ontzettend gelukkig met 3 dames van in de 50 jaar (Ilse, Karin en Simone) en zelfs een dame van tegen de 70 jaar (Ada) die al 2 keer met pensioen is gegaan, maar ons en onze winkel maar niet wil loslaten! Zo springt zij af en toe bij, bij speciale gelegenheden en komt zij in haar mooiste jurk en panty, vol in de make-up en met de haren gedaan, een dagje mee-assisteren. Ontzettend dierbaar!

  De wereld die wij bewust met elkaar gecreëerd hebben, voelt voor mij als een heus familiebedrijf. Want ook na sluitingstijd vliegen de appjes en mailtjes met ideeën en op- of aanmerkingen me om de oren. Ook drinken we nog wel eens een glas wijn na sluitingstijd om verder te brainstormen over diverse ideeën, plannen en andere wereldse onderwerpen. En dat allemaal in privétijd. Ik moet daar elke keer weer ontzettend om glimlachen en prijs mijzelf dan echt gelukkig. Wat bijzonder! Wat een superteam! Wat ge-wel-dig! Wat een geluk! Zo wil ik het! Zó hoort het!

  We varen dit jaar weer scherp aan de wind, met allemaal mooie nieuwe plannen, koersen en schatkaarten aan boord, en uiteraard houden we je op de hoogte uit welke hoek de wind waait.

  Hartelijke groet, Emma-Bo

  Simone: ‘Ik werk sinds half november 2016 in de winkel, maar daarvoor had ik een heel andere baan. Ik heb namelijk lang bij de KLM gewerkt! Maar ik was op zoek naar iets anders, en Emma-Bo was op zoek naar versterking. Ik raakte aan de praat met haar, en dat was zó’n leuk gesprek, dat ik hier aan de slag wilde gaan, voor twee dagen in de week. We vormen nu met Karin een mooi team, waarbij we onze klanten, van 0 tot wel 100 jaar, assisteren.’

  Karin: ‘Ik werkte tot 3 jaar geleden in de woninginrichting, tot ik getipt werd over deze winkel. Nu heb ik altijd wat gehad met beenmode, dus ik dacht: ik ga het gewoon doen! We zijn zó’n leuk team! We kunnen niet meer zonder elkaar en hebben veel waardering voor elkaar. Klanten vinden de positiviteit hier fijn en zien dat het hier bij ons elke dag feest is. We geven goed advies en bieden ook een luisterend oor. Dat is ook erg belangrijk. Ik ga altijd met een goed gevoel naar mijn werk!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply