Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Altijd mooi, altijd verzorgd
  Rate this post

  Heb je weinig tijd of geen zin om je iedere ochtend op te maken? Dan is permanente make-up dé uitkomst! Permanente make-up is een verfijning van je natuurlijke uitstraling, waardoor je er altijd goed uitziet. Je kunt ervoor terecht bij VIP Cosmetics in Breda.

  Wenkbrauwen en lippen kunnen mooi belijnd en ­ingekleurd worden en een eyeliner laat jouw ogen meer spreken. Permanente make-up is geschikt voor iedereen die er op alle momenten van de dag verzorgd wil uitzien, en je kunt er ook mee naar de sauna of het zwembad.

  Werkwijze
  Het aanbrengen van permanente make-up lijkt op ­tatoeëren. De techniek is echter anders, en pijnloos, en het grootste verschil is dat permanente make-up in de bovenste huidlaag wordt aangebracht, terwijl een tatoeage in een veel diepere huidlaag gaat. Daarom blijft een tatoeage levenslang zichtbaar en vervaagt permanente make-up geleidelijk.
  Voorafgaand aan de behandeling wordt een intake ­gehouden om de opties en jouw wensen uitgebreid te bespreken. Bovendien wordt de permanente make-up ­voorgetekend, zodat je kunt zien hoe goed het effect is. In slechts twee behandelingen zie je er geweldig uit!
  Scalppigmentatie en meer
  Met permanente make-up kun je ook schoonheidsfoutjes laten corrigeren, zoals een vlekje op de lip of ­lipcontouren die ongelijk zijn. Mariska biedt vanaf medio 2016 ook medische permanente make-up aan, voor bijvoorbeeld het inkleuren van littekens.
  VIP Cosmetics is er ook voor scalppigmentatie. Bij scalppigmentatie worden kleine puntjes pigment vlak onder de huid aangebracht. Het lijken net stekeltjes die zó natuurgetrouw zijn, dat je ze nauwelijks van de echte haartjes kunt onderscheiden.

  Ook voor mannen
  Mannen kunnen ook baat hebben bij een behandeling met permanente make-up, als ze bijvoorbeeld een ­litteken in de wenkbrauw hebben. Dat valt met permanente ­make-up te corrigeren.

  Over VIP Cosmetics
  VIP Cosmetics bestaat al 15 jaar en is de salon van Mariska de Jong. Zij heeft allerlei specialisaties, en biedt naast permanente make-up onder andere hand- en nagelbehandelingen en wimper­extensions. Mariska en haar medewerksters zijn altijd gericht op innovaties binnen de schoonheidsbranche. De eigenares is bovendien make-up artist en haarstyliste. Als haar­styliste is ze dit jaar tweede ge­worden bij de jaarlijkse Coiffure Award in de categorie Avant Garde.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply