Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Je wilt er op elke leeftijd toch goed uit blijven zien?!

  Bij het ouder worden kan er ook het een en ander veranderen aan je make-up ritueel. Ogen die langzaam achteruit gaan of nog wel eens willen tranen wanneer je buiten in de wind loopt of fietst, maken het opmaken en intact houden van je look soms tot een ware uitdaging. Je wilt er immers goed uit blijven zien, maar dat maakt het er met dat soort ongemakken niet makkelijker op.

  Al bij het kleinste zuchtje wind beginnen jouw ogen te tranen. Altijd loop jij met een tissue en een klein spiegeltje in je tas om het uitlopen of vervagen van je eyeliner zoveel mogelijk te beperken én het lijntje onder en boven je ogen zo goed mogelijk weer bij te werken. En ook dat laatste valt niet altijd mee, want omdat je steeds meer lachrimpeltjes krijgt én je ogen in de loop der jaren ook wat zijn achteruitgegaan, is het steeds lastiger om een mooi strak lijntje te krijgen.

  Permanente make-up
  Heb je er weleens aan gedacht om voor permanente make-up te kiezen? En nee, dat is heus niet alleen voor jonge vrouwen. Ook steeds meer vrouwen van middelbare leeftijd kiezen voor dit gemak. Altijd een goed verzorgd uiterlijk. Want niet alleen een eyeliner kan op die manier worden aangebracht, ook je wenkbrauwen kun je op die manier laten verfraaien. Die kunnen bij het ouder worden immers eveneens minder vol en mooi zijn.

  Eyeliner en wenkbrauwen
  Anders dan de naam doet vermoeden, is permanente make-up niet écht voor altijd. Afhankelijk van de toegepaste techniek blijft de pigmentatie twee tot vijf jaar mooi, waarna je het weer kunt laten bijwerken. ‘Ik werk met de methode van Ecuri waarmee heel nauwkeurig kan worden gewerkt’, vertelt Birgit Grutterink van La Cura. ‘De pigmenten zijn kleurvast en door de geavanceerde apparatuur die ik gebruik, in combinatie met mijn kennis en ervaring, ben je verzekerd van kwaliteit. Wenkbrauwen bouw ik op met de hairstroke-techniek. Dit is een heel natuurgetrouwe methode waarbij de wenkbrauw haartje voor haartje wordt opgebouwd. Het eindresultaat is nauwelijks van echt te onderscheiden.’

  Voordelen
  Permanente make-up is een uitkomst wanneer je …
  … minder tijd kwijt wilt zijn aan je ochtendritueel
  … contactlenzen draagt
  … gevoelige ogen hebt
  … slecht tegen cosmetica kunt
  … er op ieder moment van de dag verzorgd uit wilt zien

  La Cura beschikt over de vereiste vergunning van de GGD.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply