Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Niets is onmogelijk…

  Zegt jouw innerlijke stem ook wel eens dat je iets niet kunt of dat een bepaalde taak te moeilijk voor je is? Voel je je opgejaagd of staan bepaalde vaste gewoontes jou in de weg? Of ben je gewoon toe aan een nieuwe stap in je leven? Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) bestaat uit een aantal technieken en een denkwijze waar je meteen mee aan de slag kunt en waarmee jouw doelen bereikbaar worden.

  NLP staat voor hoe wij de wereld om ons heen waarnemen en hoe wij daarop vervolgens reageren. Bij de ontwikkeling van NLP werd er heel praktisch bekeken welke gedachtepatronen, emoties en gedrag invloed hebben op ons leven. Er werd onderzocht welke onbewuste strategieën ons motiveren, onze creativiteit stimuleren en ons in mogelijkheden laten denken en die ons remmen of tegenhouden.
  NLP kan het volgende voor jou betekenen:
  – Je kunt de juiste keuzes maken waar je achter staat omdat het goed voelt
  – Het verwerken van en loslaten van oude pijn wat jou niet meer dient
  – Gebeurtenissen uit het verleden of heden bekijken door een andere bril
  – Je komt in jouw eigen kracht met meer energie en zelfvertrouwen
  Rosability is een organisatie voor healing en coaching, en beoogt jou meer liefde, kracht, rust en plezier in je leven te laten ervaren. Bij Rosability worden kennis en intuïtie gecombineerd. Er wordt ingegaan op jouw gevoels­leven, waardoor jij inzicht kan krijgen in waar jij op dat moment baat bij hebt. Je kunt een individuele sessie boeken, en verder worden er regelmatig workshops, meditaties en cursussen gegeven.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply