Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Nooit met lege handen naar huis
  Rate this post

  Je kent het misschien wel: je gaat verbouwen of verhuizen en er moeten nieuwe spullen komen. Een tripje naar de woonboulevard staat dan al snel op het menu. Maar het kan ook anders, en daarvoor hoef je de binnenstad niet uit!

  Home Stock biedt een verzameling van vernieuwende, veelal kleurrijke meubels en quirky accessoires. Maar ook uitgesproken behang en gordijnen behoren tot het assortiment. De winkels bestaan uit bont gecombineerde interieurs. Je zult dus geen standaard gecombineerde stijlhokjes vinden bij Home Stock. Daarmee geeft een bezoek allerlei nieuwe ideeën.

  Geen idee is gek genoeg
  Ga vooral eens langs in de winkel en maak kennis met de uitgebreide collectie die continu transformeert. Een bezoekje verveelt daarom nooit. Ook is Home Stock dé winkel bij uitstek voor op maat gemaakte meubels. Geen interieur is hetzelfde, en geen idee is gek genoeg. Banken, stoelen en tafels stel je zelf samen. Krijg je daar juist keuzestress van? Geen probleem: er loopt altijd een stylist rond die jou van stijladvies kan voorzien.

  Home Stock is dé winkel waar je precies vindt wat je zoekt en ook precies dát waarvan je niet wist dat je het zocht totdat je het vond!

  Gratis stijladvies
  Bedenk het op je eigen manier! Neem jouw schets of Pinterest-bord mee van jouw droombank of -stoel, en de stylist stelt hem voor je samen. Kom je er toch niet helemaal uit? Laat je dan inspireren door één van de stylisten. Ga op zoek naar de balans in uitersten, de saamhorigheid van het verschil, de gezamenlijkheid van het contrast. Home Stock vertelt het verhaal dat alles kan, gewoon, omdat alles kan! Boek een gratis stijladvies in de winkel, of vul het inschrijfformulier op de website in.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply