Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Oud worden kan altijd nog

  Geef toe, ook jij ziet er het liefst fit en vitaal uit. Een rimpeltje hier of daar is geen probleem en geeft je gezicht zelfs karakter. Als je je echter dagelijks stoort aan zichtbare huidveroudering dan wordt het tijd om jezelf een plezier te doen. Dit hoeft echt niet direct een ingrijpende facelift te zijn. Ook met relatief ­simpele huidbehandelingen kunnen prachtige resultaten behaald worden. Benieuwd? Lees dan snel verder!

  Microneedling
  Bij een microneedlingbehandeling worden kleine kanaaltjes in de bovenste huidlagen gemaakt. Zo kunnen werkstoffen dieper in de huid doordringen en op de plekken terechtkomen waar ze nodig zijn zonder hun werking te verliezen. Microneedling stimuleert het natuurlijke genezingsproces van de huid waardoor collageen en elastine extra worden aangemaakt. Deze behandeling is geschikt voor littekens, hyperpigmentatie, lijntjes en rimpels.

  V-lift: het alternatief voor een facelift
  V-lift is een niet chirurgische behandeling waarbij met behulp van apparatuur de huid en de daaronder gelegen spiermassa aangesterkt wordt. V-lift accentueert jouw natuurlijke gelaatscontouren en brengt het weefsel terug op de oorspronkelijke plek. Hierdoor krijg je een natuurlijke jongere uitstraling. Tijdens de behandeling wordt er gebruikt gemaakt van een bundel ultrageluid, waarbij de huid op de diepste niveaus, én de daaronder gelegen aangezichtsspieren geprikkeld worden. Hierdoor wordt collageen en elastine geproduceerd. Het verjongingselixer collageen en elastine zijn lastig aan te maken. Daarom heeft het lichaam ongeveer 3 tot 4 maanden nodig om het resultaat op te bouwen. Het voordeel hiervan is dat niemand merkt dat je ‘iets hebt laten doen’, en daardoor is het een ultieme methode voor huidverjonging én huidverstrakking zonder facelift!

  Peel it away!
  Je kunt ook kiezen voor een peeling, zoals een fruitzuurpeeling. Met een fruitzuurpeeling reinig je je poriën. Deze peeling is op basis van glycolzuur, waarbij de huid gestimuleerd wordt tot de aanmaak van nieuwe cellen. Glycolzuur is van alle fruitzuren de kleinste molecuul, en kan daardoor beter in de huid dringen en meer verandering teweegbrengen dan andere fruitzuren. Hierdoor heb je snel weer een jong, strak, stralend en gezond uiterlijk! Daarnaast is er de TCA-peeling. Dit is een chemische peeling die een onregelmatige huid aanpakt. De peeling ‘dwingt’ de huid om een nieuwe huidlaag aan te maken, waardoor de huid mooier en egaler wordt.

  Waar ga jij voor?
  Voor welke behandeling jij gaat, hangt af van je persoonlijke voorkeur en de conditie van jouw huid. Dermatologisch huidspecialiste Daniëlle van Mulukom van Beauty Planet en huidtherapeute Kim Haakman kunnen jou adviseren welke behandeling het beste bij jouw huid past. Meer weten over Daniëlle? Lees dan de rubriek ‘Mijn vak is mijn passie’ in dit magazine! Beauty Planet is een kliniek voor de aanpak van huidproblemen als acne, littekens, rosacea, couperose en pigment. Ook kun je hier terecht voor definitief ontharen, permanente make-up en huidverbetering.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply