Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Oud worden kan altijd nog

  Er jong, fris en strak blijven uitzien: dat wil iedereen wel. In de loop der jaren wordt de huid slapper en daardoor ‘vervagen’ de oorspronkelijke vormen. Dat beginnende buikje zit je in de weg wanneer je dat ene leuke jurkje aandoet je baalt van je cellulite wanneer je in je ondergoed voor de spiegel staat. Je kunt er niet omheen: je wilt weer dat strakke lichaam! Gelukkig zijn de technieken om dat mooie strakke figuur terug te krijgen steeds geavanceerder.

  Wil jij jouw droomfiguur terug in 9 weken? De Jett Thermo Wave & Shock System pakt al je probleemzones aan en zorgt voor een snellere reductie van het onderhuidse vetweefsel. Studies hebben aangetoond dat de combinatie van Thermo-Cryolipolyse en de toepassing van akoestische schokgolven, de afbraak van vetcellen aanzienlijk versnelt en de huid steviger maakt. Deze combinatie zorgt voor een snellere vermindering van vet.

  Koud en warm
  De Jett Thermo Wave & Shock System zorgt voor een snellere reductie van vet door synergetisch gebruik van thermo-cryolipolyse van 4 tot 39,5 graden Celsius. Wisselende koude en warme temperaturen zorgen voor de uitdoving van adipocyten. Vervolgens worden veilige en huidvriendelijke schokgolven toegepast die de genezende en regeneratieve processen van het lichaam stimuleren. Hierdoor wordt de afbraak van het natuurlijke vet in het lichaam versnelt. Dit zorgt niet alleen voor een versnelling van de desintegratie van vetcellen, maar stimuleert ook de vorming van nieuw collageen en maakt de huid steviger, flexibeler en gladder.

  Q & A
  Waar is Jett Thermo Wave geschikt voor?
  Voor niet-invasieve huidverstrakking, hermodellering van littekenweefsel en de behandeling van striae en cellulite.

  Welke gebieden kunnen behandeld worden?
  – cellulite op de dijen, buik, heupen en billen.
  – lymfatische congestie
  – striae
  – spieronregelmatigheden na liposuctie
  – spierzwakte en bindweefselbanden
  – gezicht: rimpels, acne, pigmentatie, rosacea en verslapte huid

  Hoe lang duurt een behandeling?
  Jett Thermo Wave duurt 60 minuten en Shock System duurt 15 minuten. De kuur duurt 9 weken en werkt vervolgens nog 6 maanden door. Met blijvend resultaat!

  Doet de behandeling pijn?
  De behandelingen zijn volledig veilig en pijnloos.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply