Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Verleid de zintuigen van je partner

  Jullie zijn gelukkig met elkaar en -leiden een prettig leven. Toch zou jullie -relatie op bepaalde vlakken best eens een nieuwe impuls kunnen gebruiken. Een avondje uit eten is een leuk idee om dichterbij elkaar te komen. Maar het kán een stukje spannender…

  Intimiteit vormt doorgaans een belangrijk onderdeel van een liefdesrelatie. Als jullie elkaar net leren kennen, springen de vonken er tussen de lakens van af. Gaandeweg leren jullie elkaar beter kennen en weet je precies hoe je de ander kunt plezieren. De scheidslijn tussen tevredenheid en sleur is echter maar dun. Heb je wel eens gedacht aan een spannende wending in jullie relatie?

  Verbreed je horizon
  Verras je partner in het nieuwe jaar met een sensueel setje, dat bijna niets aan de verbeelding overlaat. Je leest het goed: bijna niets. Want het wordt pas écht sexy als er iets te raden overblijft. Vrouwelijk kant, stiekeme doorkijkjes en accenten op jouw meest vrouwelijke lichaamsdelen zorgen ervoor dat de verbeelding bij je partner grote hoogten aanneemt.

  Genot voor jullie allebei
  Om jullie relatie een extra ‘sparkle’ te geven, kun je je partner op allerlei manieren verrassen. Intimiteit is onlosmakelijk verbonden met de zintuigen. Door één of meerdere zintuigen uit te sluiten, maak je heel wat los bij je partner. Denk eens aan een masker voor jou of een blinddoek voor hem. Niets kunnen zien, maar van alles voelen… Of ga voor een rollenspel en fantaseer er samen op los. Hierbij kun je allerlei tools gebruiken, zoals verkleedsetjes, massageolie, handboeien en spannende speeltjes. Gebruik je fantasie en experimenteer. Wat daarna volgt, is een grote verrassing en een genot voor jullie allebei.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply