Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vet kwijtraken met de Cryo 21
  Rate this post

  Herken je dit bij jezelf? Vetrolletjes over de rand van je broek, onderkin, lovehandles, slappe bovenarmen, te dikke heupen of benen enzovoort. Ondanks sporten en gezond eten krijg je dat vaak niet weg. Hiervoor is er Cryo 21-therapie!

  Cryotherapie is een therapeutische toepassing van koude, waarbij vetcellen op een natuurlijke en effectieve manier worden verwijderd. De cellen worden eerst bevroren, waardoor ze kristalliseren en afbreken. Vervolgens verlaten ze je lichaam op een natuurlijke manier als afvalstof. Zowel mannen als vrouwen kunnen een Cryo 21-behandeling volgen.
  De temperatuur van de huid gaat in een minimum van tijd van 34°C naar ongeveer 8°C zonder het creëren van een koudegevoel. De koudeontwikkeling bevordert de bloedsomloop in de huid, waardoor deze verstevigt en weer zijn oorspronkelijke spanning krijgt.

  Waarom werkt dit?
  Lichaamsvet is opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag zit dicht op de spieren en kan worden verminderd door goede voeding en voldoende bewegen. De laag daarboven ligt net onder de huid en is een hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks is doorbloed en daardoor moeilijker aan te pakken is middels sport en gezonde voeding. Maar we willen er natuurlijk wel graag vanaf!
  Cryotherapie rekent af met deze hardnekkige vetlaag door gecontroleerde koeling; een methode met wetenschappelijk bewezen resultaat. Als de cel eenmaal is ­afgebroken, wordt deze via de natuurlijke weg uit ons lichaam ­verwijderd. Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Cryotherapie een veilige behandelmethode is, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam.

  Behandelzones
  Zowel het lichaam als het gelaat kan behandeld worden met de Cryo21. Op het lichaam kunnen we verstevigend gaan werken of vetophoping gaan elimineren. Bij ‘versteviging’ denken we meteen aan verslapte bovenarmen of de binnenkant van de bovenbenen. Bij ‘ongewenste vetophoping’ denken we aan de love handles, het buikje, de rijbroek, billen, knieën, bovenarmen en de zone in de rug aan het BH-bandje. In het gelaat onderscheiden we vooral het verminderen van de dubbele kin, het liften van het gelaat en het verminderen van rimpels.

  Aanpak
  De behandeling wordt gestart met een gesprek, waarbij gevraagd wordt naar je wensen en verwachtingen. We kijken ook of er eventueel contra-indicaties zijn. In één behandeling kan een zone met maximumgrootte van één A4-blad behandeld worden, eventueel opgedeeld in meerdere kleine zones. Staan er meerdere zones op je verlanglijstje, dan moet je een keuze maken. Door toch een groter oppervlak te behandelen, wordt het resultaat per oppervlakte verminderd. Vóór de behandeling wordt de te behandelen zone opgemeten. Afhankelijk van de zone worden één, twee of meerdere metingen gedaan. De behandeling zelf duurt 20 tot 30 minuten. Er wordt een cellulitiscrème of verstevigende crème aangebracht op de werkzone, terwijl de behandelkop afkoelt tot de gewenste temperatuur. Deze temperatuur is afhankelijk van de te behandelen zone en het beoogde resultaat (vetvermindering of versteviging). Hoewel deze kop een temperatuur heeft onder nul, voelt dit zeker niet onaangenaam koud aan. Integendeel: deze behandeling is aangenaam en relaxerend.
  Na de behandeling wordt de aangebrachte crème verder ingemasseerd en wordt meteen de meting herhaald. Zo zie je onmiddellijk het verkregen resultaat. Er zijn gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig voor een mooi resultaat.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply