Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ForYou metamorfose Chantal

  Even voorstellen: Chantal is 27 jaar, woont in Vlissingen en werkt als verkoopmedewerkster.
  Hoe vond je het?: Chantal: ‘Ik vond het heel leuk om een keer meegemaakt te hebben! Ik had een oproep gezien op Facebook, en het leek me wel wat. Ik vond het ook interessant om te zien hoe zoiets in z’n werk gaat. Het liefst wilde ik mijn haar niet al te kort, maar voor de rest maakte het me niet zoveel uit wat ze zouden gaan doen. En het is leuk en anders geworden! Ik moest er wel even aan wennen, maar het staat heel leuk. De kleding die ik aan kreeg, waren geen kleren die ik normaal zou uitkiezen, maar die stonden ook goed. Ik had verder geen ervaring met een professionele fotoshoot, maar de fotografe legde goed uit hoe ik moest staan en wat ik moest doen. Het was een gezellige dag met het team!’

  Haar
  Een metamorfose is voor ons niet per se een extreme verandering, maar is er om het mooiste van iemand naar voren te halen en hetgeen waar iemand minder blij mee is te verminderen. Ze heeft een enorme volle bos met krullen die zij dagelijks draagt. Haar haarkleur was een warm bruin met een coupe soleil. Wat wij nu gedaan hebben, is een balayagetechniek zoals we die kennen van deze tijd. Ook doordat zij al krullen heeft, en dan ook nog eens plukken in het haar, maakt het het nog voller als het al is en zag er droog uit. Na de balayage hebben we haar koel getoond, omdat ze al snel een rode huid heeft. Ze is echt een koel type en loopt nu in de herfsttrend van 2015/2016. We hebben haar minimaal geknipt, want haar lagen kan ze beter wat langer later groeien. Dat staat beter in haar gezicht. We hebben haar haar gestraight, zodat ze eens kon zien hoe dat bij haar zou staan.

  Visagie
  Chantal draagt doorgaans niet veel make-up, dus heb ik besloten om haar make-up vrij natuurlijk te houden, zodat zij dit zelf ook gemakkelijk kan toepassen en ze nog steeds zichzelf voelt. Ik heb haar rode oneffenheden gecamoufleerd en schaduwtjes weggewerkt met concealer. Daarna heb ik een foundation aangebracht. Haar wenkbrauwen heb ik geëpileerd en aangezet, ­zodat ze een sprekende blik krijgt. Ze heeft iets dieper liggende ogen, dus heb ik voor lichte oogschaduwtinten gekozen en bewust geen eyeliner gebruikt, zodat haar ogen optisch iets groter lijken. De look is helemaal af met mascara, blush en een lipgloss.

  Kleding
  We hebben voor deze kleren gekozen om Chantal wat langer te laten lijken. We lieten haar zwart-witte kleding dragen, omdat haar gezicht daarbij het beste naar voren komt. En omdat ze een jonge meid is, hebben we Chantal een stoere uitstraling gegeven.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply