Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Presenteer je woning optimaal
  4/4 - (1 stemmen)

  Juist nu de huizenmarkt weer aantrekt, is een goede presentatie bij de verkoop van je woning essentieel. Veel mensen denken ‘Daar kijken kopers toch wel doorheen’, maar helaas is dat lang niet altijd zo. Als de eerste indruk op Funda niet goed is, klikken mensen al heel snel door naar de volgende.

  Hélène Kleinsmit van Het Huizenatelier is een van de eerste verkoopstylisten van Amsterdam en helpt al ruim 7 jaar mensen met de verkoop van hun woning. ‘Iedereen richt zijn huis naar eigen smaak in. Dat is logisch. Je voelt je daarom ook helemaal thuis in jouw woning. Bij de verkoop is het, om een brede doelgroep te bereiken, juist belangrijk dat je woning een neutrale sfeer uitstraalt. Met een objectieve blik naar je eigen woning kijken is vaak behoorlijk lastig, en veel mensen hebben ook gewoon geen tijd om het zelf aan te pakken. Omdat je maar één kans hebt om een goede indruk te maken, is het slim om een gering bedrag te investeren in een goede verkoopstyling.’
  Het Huizenatelier stelt geen rapporten op: na een vrijblijvend intakegesprek volgt een duidelijke prijsopgave en dan wordt de restyling gestart. Alles wordt zo voordelig mogelijk ingekocht of gehuurd. Soms is alleen een finishing touch al voldoende; een andere keer worden ook schilderwerk, achterstalling onderhoud of het leggen van een nieuwe vloer geregeld. Ook leegstaande woningen kunnen sfeervol ingericht worden. Na de restyling maakt Het Huizenatelier een fotoreportage en is je woning helemaal klaar voor een succesvolle verkoop.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply